înlocuire tubulețe tritiu la Marathon's Officer's Watch

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
roarcon01

înlocuire tubulețe tritiu la Marathon's Officer's Watch

Mesaj de roarcon01 »

Bună seara! Mi-a rămas inima la Marathon's Officer's Watch. Nu știu mare lucru despre acest ceas, doar ce se spune pe site-ul lor. Am văzut că are un mecanism ETA 2801. Lățimea curelei este de 16 mm, mi se pare cam îngustă, deși eu am încheietura slabă. Nu au reprezentanță în România și nu știu pe nimeni care să aibă unul, de aceea nu știu cum mi-ar veni pe mână.
Mă enervează teribil acele tubulețe cu tritiu, de pe îndecși și de pe arătătoare. Pot fi înlăturate fără probleme și înlocuite cu vopsea Super Luminova, de exemplu? Ar putea afecta această modificare funcționalitatea ceasului, precizia sa? Ar fi o operație costisitoare? Mulțumesc!
Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱέ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησόν με τὸν ἁμαρτωλόν!
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς!
mihaieros

Re: înlocuire tubulețe tritiu la Marathon's Officer's Watch

Mesaj de mihaieros »

Inlocuirea tuburilor de Tritiu cu vopsea luminiscenta nu influenteaza functionarea ceasului.
Eu am un Marathon la care imi lipsesc tuburile de Tritiu de e aratatoare.. Asa ca daca vreti sa le dati jos, ma intereseaza.
Eventual, va pot ajuta cu revopsitul aratatoarelor daca este nevoie.
Ceasoholic
roarcon01

Re: înlocuire tubulețe tritiu la Marathon's Officer's Watch

Mesaj de roarcon01 »

mihaieros scrie:Inlocuirea tuburilor de Tritiu cu vopsea luminiscenta nu influenteaza functionarea ceasului.
Eu am un Marathon la care imi lipsesc tuburile de Tritiu de e aratatoare.. Asa ca daca vreti sa le dati jos, ma intereseaza.
Eventual, va pot ajuta cu revopsitul aratatoarelor daca este nevoie.
Mulțumesc! Problema este că vreau să înlocuiesc tubulețele cu tritiu și de la indecși, apoi să pun în loc vopsea luminescentă.
Κύριε Ἰησοῦ Χριστέ, Υἱέ τοῦ Θεοῦ, ἐλέησόν με τὸν ἁμαρτωλόν!
Υπεραγία Θεοτόκε Σώσον Ημάς!
Scrie răspuns