Sfaturi in achizitionarea unui ceas!!

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
Razvyy19

Sfaturi in achizitionarea unui ceas!!

Mesaj de Razvyy19 »

Buna seara tuturor!!
As dori niste sfaturi in achizitionarea unui ceas ai anume acest model Orient Imagine,acest model costa in jur de 1000 ron.ce parere aveti despre el??merita banii? si inca ceva:in acelasi buget as avea alte optiuni?un alt model?nu neaparat sa fie automatic!Va multumesc si astept parerile voastre!!
Zar

Re: Sfaturi in achizitionarea unui ceas!!

Mesaj de Zar »

Parca e unul din modelele cu geam Safir.
Zi cod ref. sau pune o imagine mai mare + clara.
Totusi cam scump pt. ce ofera (parerea mea).
Cu bratara metalica poate era mai rezonabil.
Dar daca iti place si iti convine pretul...
Merita atat cat esti dispus sa platesti pe el. :wink:
AR1070-56E
Razvyy19

Mesaj de Razvyy19 »

Sper sa se vada mai bine aici,altele nu am!mai astept parerile dumneavoastra! Va multumesc.

Imagine Imagine
alin-stefan

Mesaj de alin-stefan »

Salut! Fa un efort si mai adauga ceva la suma aia si ia-ti un brand (automatic) ce poarta emblema swiss made! Nu o sa-ti para rau, ci din contra ,ai sa fii fascinat.Eu pe linga asa ceva mai am si un seiko(automatic) si un orient(mecanic)! Sunt branduri f. bune, dar nu se compara cu ceea ce ofera swiss made! Orice ai sa achizitionezi, bafta si sal porti cu placere!
cri.2002

Mesaj de cri.2002 »

salutare!
parerea mea vis-a-vis de acest model este una f buna. este automatic, are safir fata-spate, power reserve, dual time, data analogica, toate acestea la numai 965 RON. sa nu uitam ca un swiss made numai cu power reserve e peste 3000 RON (cazul meu cu Mido Baroncelli PR 4350 RON ). un swiss made cu functiile acestui Orient costa cca. 10.000 RON (de ex un Longines Master Collection Moon Phase). e adevarat ca un swiss tot un swiss ramane, dar si pretul e de 10 ori mai mare.
si stie toata lumea ca raportul pret-calitate la Orient e foarte bun.
concluzia mea este ca acest ceas merita fara probleme 965 RON.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Sustin mai departe ca raportul pret calitate la Orient este bun.
Deci,unul Swiss cu aceste functii nu vei gasi in banii astia.Unul swiss simplu da.
Depinde ce doresti.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Andrei_s

Mesaj de Andrei_s »

alin-stefan scrie:Salut! Fa un efort si mai adauga ceva la suma aia si ia-ti un brand (automatic) ce poarta emblema swiss made! Nu o sa-ti para rau, ci din contra ,ai sa fii fascinat.Eu pe linga asa ceva mai am si un seiko(automatic) si un orient(mecanic)! Sunt branduri f. bune, dar nu se compara cu ceea ce ofera swiss made! Orice ai sa achizitionezi, bafta si sal porti cu placere!
Poti detalia?
La aceeasi bani, un automatic pe care scrie swiss made nu iti ofera nimic in plus.
Iar ca sa iei un swiss made cu aceleasi performante ca un orient, seiko, citizen automatice... iti ofera o gaura mult mai mare in buzunar :D .
Asezand un swiss made langa un japan made cu aceleasi performante vei gasi o diferenta f. mare de pret. Doar pentru ca scrie swiss.
Parerea mea...
Durata unui minut depinde de care parte a usii de la baie te afli!
ate14

Mesaj de ate14 »

Ceasul este mai mult decat ok la acesti bani. Orient a adaugat si functia hack la acest mecanism! Geamul safir, finasejele sunt la nivel de Orient Star, inclusiv modelul deployantului.
Ignora aberatii de genul 'ia un swiss made'. Sau daca gasesti un Longines automatic cu functiile astea la 1000 de ron. atunci da, ia-l!!! :lol:

Uite aici review de la oameni care il au si care nu au vazut doar Orient de 80 USD!

http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=304556
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Razvyy19

Mesaj de Razvyy19 »

Va multumesc pentru parerile dumneavoastra!!daca mai vreti sa mi da-ti un sfat il astept cu mare placere sau o parere de-a dumneavoastra!
Scrie răspuns