Ceas automatic max 1000 lei

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
catalin.v

Re: Ceas automatic max 1000 lei

Mesaj de catalin.v »

zoloft scrie:siteul bombastic e de incredere ???
Ca au preturi tare prietenoase..

@seba: nu-mi place deloc acel seiko de vanzare la George..
Vreau totusi un ceas cazual-sport-fashion...nu unul purtat de tata :)))) Ala e bun sa-l pun la colectie sa-i creasca valoarea (ce valoare ? :shock: )
Purtat de tata :shock: ?! te-ai lins pe bot, gata, cu vorba asta ai luat in balon tot forumul :lol: , bine ca nu ne-ai facut bunici :o !
PS: cred ca in sufletul tau vrei mai mult fashion sa fie... inca nu stii ce inseamna ceas in viziunea noastra...
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Zar

Mesaj de Zar »

Eu nu vad rostul intrebarii tale, avand in vedere ca nu te intereseaza mecanismul si il iei strict pt. design - genul fashion. In acest caz alege ce iti place tie mai mult dupa exterior, oricum gusturile nu se discuta. Nu prea vei primi recomandari la obiect, retine ca marea majoritate a pasionatilor de pe forum nu sunt interesati de ceasuri fashion. :wink:
AR1070-56E
zoloft

Mesaj de zoloft »

Nu o luati aiurea...stiu f bine ce fel de oamnei posteaza aici si cunostintele pe care le detineti.
Am apelat in 2-3 randuri la Claudiu sa-mi curete ceasuri bunicele...deci apreciez munca si pasiunea voastra; de aceea apelez la ale voastre cunostinte in domeniu.
Eu vroiam un ceas casuzl-sport fashion care sa aibe un mecanism BUN insa nu va suparatai daca ma uit sai la design si prefer mai mult un design in trend decat un ceas cu "vechime"... ;)
Zar

Mesaj de Zar »

Ideea este ca (cel putin eu) nu prea suntem documentati despre ceasuri fashion - in sensul care este concret oferta de pe piata - pt. simplul fapt. ca nu intra in aria noastra de interes. Practic ar trebui sa cautam la marcile care ne pasioneaza sa vedem ce modele au cu pietricele, briz-brizuri etc. Nu cred ca e cineva dispus la asa ceva. Ai ceva vechime pe forum si presupun ca ai citit cam ce merita cumparat la capitolul mecanisme in bugetul tau. Ramane doar sa il gasesti intr-o carcasa care sa iti placa. :)
AR1070-56E
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

zoloft scrie:Nu o luati aiurea...stiu f bine ce fel de oamnei posteaza aici si cunostintele pe care le detineti.
Am apelat in 2-3 randuri la Claudiu sa-mi curete ceasuri bunicele...deci apreciez munca si pasiunea voastra; de aceea apelez la ale voastre cunostinte in domeniu.
Eu vroiam un ceas casuzl-sport fashion care sa aibe un mecanism BUN insa nu va suparatai daca ma uit sai la design si prefer mai mult un design in trend decat un ceas cu "vechime"... ;)
Ok, hai ca ma bag...Cauta la Storm, au ceasuri fashion si mecanisme bune.
Spre rusinea mea, asa a inceput periplul meu horologier, cu un Storm "3 times". O tempora,...
Zar

Mesaj de Zar »

Nu e deloc rusine, indiferent cu ce ai inceput. Primul meu ceas a fost un Poljot in anii '70. Nu orice avea un elvetian (Doxa, Atlantic etc.) la acea vreme, erau foarte scumpe raportate la venit, iar cele japoneze erau ceva ''exotic'' oricum. :wink:
Ultima oară modificat 10 Aug 2013, 17:00 de către Zar, modificat de 2 ori în total.
AR1070-56E
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Zar scrie:Nu e deloc rusine, si eu am inceput cu un Poljot in anii 70, nu orice avea un elvetian (Doxa, Atlantic etc.) la acea vreme, erau foarte scumpe raportate la venit. :wink:
Da, Zar, dar eu am inceput in 2005 :oops:
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

In anii '70 nu existau inca Storm , altfel cine stie cate aveam acum in colectie.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
dbonddental

Mesaj de dbonddental »

Pai ce ziceam?...2005
Scrie răspuns