Este adevarat ca am consumat 2 doze cu bere, m-am uitat din nou la poze, nu vad nici un mecanism, tu vezi?andreylungu scrie:Nu are pescarus sigur: http://www.ebay.co.uk/itm/MENS-VINTAGE- ... 51f&_uhb=1
Insa este foarte scump... Mie mi-a placut foarte mult modelul si d-aia l-am postat aici.
Ceasuri interesante de vanzare pe net
Re: Ceasuri interesante de vanzare pe net
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
- andreylungu
Nu, dar e vanzator de incredere, sunt sigur ca e original mecanismul si ca daca nu iti convine ceasul il poti returna, asa cum scrie in anunt. Englezii nu sunt ca noi, ma rog, nu in procent asa mare
) Fiecare cu convingerile lui 
- andreylungu
Hai ca nu mai pot edita mesajul si vroiam sa mai scriu ceva:
PS: am luat mai demult un set de obiecte din argint de la un englez si nu au ajuns la mine. Am contactat vanzatorul dupa prima saptamana, m-a rugat sa mai astept cateva zile, apoi l-am contactat din nou, i-am spus ca tot nu am primit nimic si mi-a dat toti banii inapoi fara nicio discutie, doar rugandu-ma ca daca intre timp primesc coletul, sa ii platesc... Am ramas uimit... Puteam sa il mint si sa le fi primit, nu ?! Dar el nici nu a avut in cap ganduri d-astea.. Nu stiu ei probabil ce hoti gata sa fure si de la mamele lor zac pe plaiurile noastre
)
PS: am luat mai demult un set de obiecte din argint de la un englez si nu au ajuns la mine. Am contactat vanzatorul dupa prima saptamana, m-a rugat sa mai astept cateva zile, apoi l-am contactat din nou, i-am spus ca tot nu am primit nimic si mi-a dat toti banii inapoi fara nicio discutie, doar rugandu-ma ca daca intre timp primesc coletul, sa ii platesc... Am ramas uimit... Puteam sa il mint si sa le fi primit, nu ?! Dar el nici nu a avut in cap ganduri d-astea.. Nu stiu ei probabil ce hoti gata sa fure si de la mamele lor zac pe plaiurile noastre
Andrei, nu ma intelege gresit, nu afirm nimic legat de onestitatea vanzatorului ma intreb insa de ce a facut 5-6 poze cu ceasul in diverse pozitii insa cu mecanismul IOC ? Ce zici este pertinenta intrebarea mea ?.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Andrei - acelasi lucru l-am patit si eu ... dar in sens invers!andreylungu scrie:Hai ca nu mai pot edita mesajul si vroiam sa mai scriu ceva:
PS: am luat mai demult un set de obiecte din argint de la un englez si nu au ajuns la mine. Am contactat vanzatorul dupa prima saptamana, m-a rugat sa mai astept cateva zile, apoi l-am contactat din nou, i-am spus ca tot nu am primit nimic si mi-a dat toti banii inapoi fara nicio discutie, doar rugandu-ma ca daca intre timp primesc coletul, sa ii platesc... Am ramas uimit... Puteam sa il mint si sa le fi primit, nu ?! Dar el nici nu a avut in cap ganduri d-astea.. Nu stiu ei probabil ce hoti gata sa fure si de la mamele lor zac pe plaiurile noastre)
Adica doua colete pe care le-am expediat (unul cu un Piaget 9P1 si altul cu un Omega Cosmic 565) nu au ajuns in Franta - asa zic 'andrisantii'. Drept pentru care i-am despagubit fara sa clipesc, urmand ca ... exact povestea ta. Evident ca acele colete nu s-au reintors la mine. Pentru primul colet cu Piaget 9P1 am fost despagubit de catre Posta Romana cu 'fabuloasa' suma de 278,36 lei dupa 4 luni de alergatura (shippingul pt Franta a fost vreo 20-25$). Banii pe Omega Cosmic ... inca nu i-am recuperat. Oricum cica 278 lei este suma maxima cu care te despagubeste Posta Romana.
Cat despre mecanismul GP-ului in discutie - raspunsul cred ca este simplu: poate ca are o carcasa monocoque (desi nu am vazut la GP vintage, pina acum, asemenea carcase) si nu a putut-o desface pentru a fotografia mecanismul. Dar de ce nu a pus si o poza cu capacul spate ...
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Dar de ce e interesant? Ca asa se cheama topicul....
Legat de ebay, eu am vandut un ceas in Elvetia si respectivul mi-a trimis banii direct in contul bancar, desi nu i-am cerut acest lucru...daca eram
ramaneam si cu 700E si cu ceasul. Sunt sigur ca exemple din acestea se gasesc inca printre romanii din zilele noastre, trebuie doar sa stii sa ii diferentiezi de restul gloatei.
Tin minte ca primele ceasuri vandute lui pepex si lui Nic le-am trimis fara ramburs in ideea ca daca o sa le placa live o sa imi puna banii in cont sau daca nu o mi le returneze...si au mai fost si alti colegi cu care am procedat la fel. Se poate si la noi, bunavointa sa fie!
Legat de ebay, eu am vandut un ceas in Elvetia si respectivul mi-a trimis banii direct in contul bancar, desi nu i-am cerut acest lucru...daca eram
Tin minte ca primele ceasuri vandute lui pepex si lui Nic le-am trimis fara ramburs in ideea ca daca o sa le placa live o sa imi puna banii in cont sau daca nu o mi le returneze...si au mai fost si alti colegi cu care am procedat la fel. Se poate si la noi, bunavointa sa fie!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

http://ceasuridemana.ro/cyma-cronograph_a137374.html
Cyma cronograf cu regulator swan neck..cat e de corect nu stiu dar e primul care il vad.
Cyma cronograf cu regulator swan neck..cat e de corect nu stiu dar e primul care il vad.
N. Paulescu

N. Paulescu

Ia uite ce prajitura cu diamante aici:
CORUM ADMIRAL'S CUP BEZEA DIAMANTE NOU,ACTE,CUTIE,NICIODATA FOLOSIT
http://www.okazii.ro/ceasuri-altele/cor ... a119960545

Acum cativa ani i-am dat intalnire unuia ca asta in Cismigiu sa vad ceasul, i-am spus ca am dubii in privinta autenticitatii, el o tinea una si buna ca bat campii, etc, aveam la mine(am venit pregatit) un piron de 12cm si un ciocan cu care i-am rastignit conserva in stinghia unei banci si l-am intrebat daca doreste CNP-ul pentru a ma da in judecata, a plecat bombanind a paguba.Achraf scrie:Ia uite ce prajitura cu diamante aici:
![]()
![]()
Asa ceva ar merita toti excrocii astia.
IA uite Adi, ceas de buzunar cu mecanism de sub 2mm, pret bun zic eu:)
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun.cgi ... 1354118400
http://www.ranfft.de/cgi-bin/bidfun.cgi ... 1354118400
N. Paulescu

N. Paulescu

Este de mult la vanzare acest ceas.
Am remarcat si eu finetea lucraturii ... dar si faptul ca esapamentul este de tip cilindru!
In plus ... nu se inscrie pe linia mea de colectionare!
Am remarcat si eu finetea lucraturii ... dar si faptul ca esapamentul este de tip cilindru!
In plus ... nu se inscrie pe linia mea de colectionare!
N. Paulescu

N. Paulescu

Bogdan, stiu ca gusturile nu se discuta ... dar taaaare uratel e ceasul ala!zaytsuca scrie:46% off, si e un ceas frumusel:
http://www.ebay.com/itm/Hamilton-Jazzma ... 256ad3b49c
N. Paulescu

N. Paulescu