Cred ca-l voi folosi de 2-3 ori pe lună.
Nu am ceas de mână, de mult timp. Si nici nu mă vad purtând zilnic unul, dar este jenant cateodata, in anumite ocazii, sa scot telefonul ca sa vad cât este ceasul. Vad ceasul mai mult ca o bijuterie, decât o necesitate.
Va trebui sa-l pot purta la costum.
Ca si design mă atrag cele cu cadran negru fără complicatii, dar nu știu cât de bine se vad cu o camașă albă. Si cele scheleton (am văzut la Oris) mă intriga, dar nu-mi dau seama dacă s-ar preta la ținuta la care vreau sa-l folosesc. Cureaua ar trebui sa fie din piele (am sechele din cauza ceasului precedent care mă "epila") si cred ca merge si mai bine la costum. Trebuie sa iau in calcul ca am incheietura mainii subtire.
Ca idee mă atrag cele automatice si nu m-ar deranja sa potrivesc ora de câteva ori pe lună.
Deasemenea as vrea sa merg pe un brand cât se poate de bun la banii de care dispun. Știu ca sunt branduri de lux cunoscute (marketing) si mai puțin cunoscute. Nu genul care mie imi par de club: Versace, Dior etc. la care oricum platesti mai mult numele.
Exista posibilitatea de a-l cumpara din SUA (am înțeles ca ar fi mai ieftin) si sa-mi fie adus de acolo de către cineva care se va întoarce in Romania.
Va rog sa-mi dați câteva sfaturi si eventual sa corectati dacă ceea ce am scris nu este corect sau relevant pentru alegerea unui ceas.