Efectuare service ceas Rolex "hot"
Buna ziua,
Am primit cadou de nunta un ceas Rolex Submariner de la o persoana care mai mult ca sigur l-a dobandit prin metode ilicite. Nici nu sunt 100% convins ca e autentic.
Am inteles ca daca merg la reprezentanta Rolex de la Mariott si il trimit in service, s-ar putea sa raman fara el. Unde pot merge sa ii fac un service ca la carte, cu piese originale (fara sa il confiste), eventual sa-mi zica inainte daca e autentic?
Din cautari am dat peste Horologivm. Este ok? Mai stiti altele?
L.E. Acum am observat ca am postat in sectiunea gresita. Cred ca trebuia la Discutii. Daca poate un admin sa-l mute... multumesc!
Am primit cadou de nunta un ceas Rolex Submariner de la o persoana care mai mult ca sigur l-a dobandit prin metode ilicite. Nici nu sunt 100% convins ca e autentic.
Am inteles ca daca merg la reprezentanta Rolex de la Mariott si il trimit in service, s-ar putea sa raman fara el. Unde pot merge sa ii fac un service ca la carte, cu piese originale (fara sa il confiste), eventual sa-mi zica inainte daca e autentic?
Din cautari am dat peste Horologivm. Este ok? Mai stiti altele?
L.E. Acum am observat ca am postat in sectiunea gresita. Cred ca trebuia la Discutii. Daca poate un admin sa-l mute... multumesc!
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Efectuare service ceas Rolex "hot"
În primul rând trebuie văzut dacă-i original sau fals , iar pentru asta sint necesare poze.
Cît despre proveniență...e problema dvs. dacă o să dați cu subsemnatul sau nu.
Succes cu postatul pozelor.
Cît despre proveniență...e problema dvs. dacă o să dați cu subsemnatul sau nu.
Succes cu postatul pozelor.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren

Sunt la birou. E singura poza din telefon. Daca mai trebuie mai pun diseara.
Insa problema principala este unde sa-i fac un service de intretinere corect.
Ceasul este fake, nu cred ca vor fi probleme cu servisarea.
-
valentin1234
Poate ne spui si noua cum ti-ai dat seama ca e fals? Pretty please?Ceasul este fake, nu cred ca vor fi probleme cu servisarea.
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Personal, vad mai multe semne, dar poate ma insel.
Protuberanta de la bezel se afla in interior, pare putin ridicata si aplicata cu ceva gen superglue.
Fontul pare neingrijit si in unele locuri gresit pozitionat.
Distanta intre markeri si indicatoarele de minute pare prea mica, pe alocuri aproape atingand indicatoarele luminoase.
Inscriptia "Swiss Made" lasa prea mult spatiu intre indicatoarele celor mai aproiate minute.
Marcajele de pe bezel par mai degraba vopsite, decat gravate.
Nu-mi dau seama de maracajul de pe interior, dar pare stantat, nu marcat cu laser, dimensiunea literelor parand a fi prea subtire.
Protuberanta de la bezel se afla in interior, pare putin ridicata si aplicata cu ceva gen superglue.
Fontul pare neingrijit si in unele locuri gresit pozitionat.
Distanta intre markeri si indicatoarele de minute pare prea mica, pe alocuri aproape atingand indicatoarele luminoase.
Inscriptia "Swiss Made" lasa prea mult spatiu intre indicatoarele celor mai aproiate minute.
Marcajele de pe bezel par mai degraba vopsite, decat gravate.
Nu-mi dau seama de maracajul de pe interior, dar pare stantat, nu marcat cu laser, dimensiunea literelor parand a fi prea subtire.
Ma bag si eu...
Este asa cum a afirmat colegul,un fals. Se observa dupa finisarea proasta. Seamana dar nu rasare.Cautati pe google Rolex original vs. fake si veti gasi cu usurinta bloguri si articole cu fotografii comparatoare in acest sens ca sa va convingeti ca e un ciuruc (no offense). In ceea ce priveste servisarea va puteti duce la orice cesasornicar de cartier. Mecanismul din el probabil e un myiota obisnuit (in cel mai bun caz) sau o chinezarie no-name asamblata pe vreun vapor (cel mai probabil).
Din curiozitate intreb ce inseamna Rolex "hot"?
Este asa cum a afirmat colegul,un fals. Se observa dupa finisarea proasta. Seamana dar nu rasare.Cautati pe google Rolex original vs. fake si veti gasi cu usurinta bloguri si articole cu fotografii comparatoare in acest sens ca sa va convingeti ca e un ciuruc (no offense). In ceea ce priveste servisarea va puteti duce la orice cesasornicar de cartier. Mecanismul din el probabil e un myiota obisnuit (in cel mai bun caz) sau o chinezarie no-name asamblata pe vreun vapor (cel mai probabil).
Multumesc de pareri. E mai bine sa aflu ca e un ciuruc inainte sa exclam sus si tare ca e "Rolex" si sa vorbesc prost. Am sa il desfac pt orice eventualitate sa vad ce mecanism are.
De obicei "hot" inseamna furat intr-un anumit context.
De obicei "hot" inseamna furat intr-un anumit context.
Probabil colegul se refera la presupusa provenienta "ilicita" a ceasului.
Posibil sa fie dotat totusi cu un ETA. Macar de-ar fi asa ...zapotek scrie:Ma bag si eu...
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
- gherghin nicolae
- Moderator
Fie că este cu ETA fie că-i Miyota tot gunoi fals este.
Eu nu pot să-l identific doar după o poză...
Ei , dacă acea poză era cu mecanismul , va spuneam sigur.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
-
valentin1234
tr0,
Poza e foarte slaba, dar interpretand-o, as spune ca exista o sansa mica mica......
sa fie adevarat ceasul. Oricum, cred ca merita deschis....ca sa ne lamurim, cum a spus si Nic.
Pe cine ai avut la nunta, pe Bercea Mondial? Pentru ca si asta conteaza.....
Poza e foarte slaba, dar interpretand-o, as spune ca exista o sansa mica mica......
sa fie adevarat ceasul. Oricum, cred ca merita deschis....ca sa ne lamurim, cum a spus si Nic.
Pe cine ai avut la nunta, pe Bercea Mondial? Pentru ca si asta conteaza.....
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
E clar ca este o prostie. Sa ai un Rolex doar de dragul de a scrie Rolex pe el si sa nu fie Rolex chiar este o chestie cam ciudata. Sigur omul poarta ce are.gherghin nicolae scrie:Fie că este cu ETA fie că-i Miyota tot gunoi fals este.
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
Atat timp cat se vede coronita de la ora 6 (ma refer la cea de pe cristal)...nu mai avem ce discuta.