Piese de schimb g-shock ga-100

Sfaturi, intrebari, cu privire la viitoarele achizitii orologere.
Scrie răspuns
skaraosky

Piese de schimb g-shock ga-100

Mesaj de skaraosky »

Salut si bine v-am gasit,

Nu stiu daca am postat in topicul bun, daca nu, ma scuzati.
Sunt posesorul unui G-shock ga-100 full black si-mi place la nebunie ceasul asta. Astazi am mers intr-un amanet si am vazut acelasi model doar ca pe alb si mov, efectiv m-a "imbolnavit". Am negociat la pret, l-a lasat la 200 de lei, nu stiam de ce a lasat atat de mult, cand m-am uitat mai aproape la ceas am vazut ca era trecut prin "razboi", se luase vopseaua si dupa bezel si dupa curea, era intr-o stare deplorabila.
Am cautat sa achizitionez unul nou, sau macar unul sh dar intr-o conditie buna insa fara sperante, am gasit doar pe ebay o singura bucata la un pret mult prea mare pentru starea lui.
Mi s-a cam pus pata pe el si maine as vrea sa-l cumpar, insa intervine intreabarea topicului:
Aveti idee de unde pot comanda un bezel+curea pe culoare alb? Am cautat cateva ore, insa gasesc doar pe frugoo (n-am incredere), si ceva site-uri din Polonia si Spania, dar n-am garantie ca-mi va ajunge coletul intreg.
Sau daca este cineva pe forum care are un g shock defect intr-o stare decenta de unde pot lua cureaua in sine s-o pune pe noul ceas (de preferat tot alb).
Ajutati-ma va rog, nu stiu daca pot sa dorm in seara asta :)))))

Va las mai jos o poza cu modelul.

Multumesc,
Seara faina!

Imagine
decagonist

Re: Piese de schimb g-shock ga-100

Mesaj de decagonist »

Poate gasesti kit-uri de modificare pt modelul asta de G-Shock pe AliExpress? (daca nu te deranjeaza sa astepti vreo luna sau doua sa ajunga)
Eu am luat un kit pt CasiOak (GA-2100) si a venit in vreo 3 saptamani, calitate excelenta (am urmarit ceva reduceri).
Meriți Ce Tolerezi
skaraosky

Re: Piese de schimb g-shock ga-100

Mesaj de skaraosky »

decagonist scrie:Poate gasesti kit-uri de modificare pt modelul asta de G-Shock pe AliExpress? (daca nu te deranjeaza sa astepti vreo luna sau doua sa ajunga)
Eu am luat un kit pt CasiOak (GA-2100) si a venit in vreo 3 saptamani, calitate excelenta (am urmarit ceva reduceri).
Am achizitonat pana la urma ceasul cu 180 de lei.
O sa dau un ochi pe aliexpress sa vad ce gasesc. Multam de com!
Scrie răspuns