Pareri pro si contra ! Firme fantoma ?

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
iEdi
Membru Special

eu zic ca nu face banii ...

Mesaj de iEdi »

Buf0n scrie:Nu va` nervozatzi ca faceti riduri si datzi in diabet :D E un forum... care presupune polemica si din polemica se naste adevarul :D deci pana la urma nu mi`i s`a raspuns ... face banii sau pot sal` transform in cea mai scumpa greutate de dat la peshte ?
Adica vreau sa zic ca la banii aia iti iei fara probleme un Zeno si alea sunt ceasuri, unde pui ca mai arata si super 8)
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
konstantin

Mesaj de konstantin »

cred ca e un lucru pe cale sa se schimbe, dar nu am fost niciodata un pasionat al ceasurilor. poate de aceea am impresia ca am intrat, cum zice expresia aceea, " cu cizmele" pe un forum dedicat pasionatilor, nu neofitilor.
dar am o problema si poate aici imi gasesc indrumarea spre a o rezolva. de cateva zile ma gasesc in posesia unui ceas ( sau, mai probabil, a unei copii ) A. Lange & Sohne Tourbillon. e in contul unei datorii, dar care nu este nici de 219 USD - cat am vazut ca este la vanzare o copie a acestui ceas , dar nici de 90.000 ... 220.000 de USD, cat costa originalul. il am de la un italian, care avea ceva resurse financiare....dar le-a pierdut.
problema este ca nu stiu unde sa il autentific , mai ales ca nu incredere intr-un meserias care daca ar sti cu siguranta ca este original, poate chiar mi l-ar inlocui.
plictisesc deja, asa ca pun abrupt intrebarea: am vreo cheie de control, prin care sa ma dumiresc cat de cat daca e original sau copie?
iEdi
Membru Special

posibil raspuns

Mesaj de iEdi »

1. nu te duce la nici un "meserias" cu el deocamdata
2. http://www.alange-soehne.com/en/home/index.php
3. daca nu te edifici arata-ne niste poze (da facute ca lumea :) asta insemnand : rezolutie calumea si poze mai ales cu spatele ceasului si din profil ) si vedem impreuna cat e de veritabil
4. solutie disperata : du-te pana la helvetansa in bucuresti (da' vezi ca oamenii nu importa Lange si nici nu autentifica oficial nimic din ce nu importa ei) si cere-le o parere "neoficiala"

Edi

Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Aici intervin!
Da doua poze cu el,mai ales cu mecanismul.si-ti dau eu in scris oficial daca e original sau nu! :wink:
iEdi
Membru Special

scuze

Mesaj de iEdi »

Scuze Claudiu nu am vrut sa sune naspa ce am zis ... trebuia sa zic "meserias" din bucuresti :) cu care eu am avut pb.

Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Cunosc problema "meseriasilor" care din pacate sunt multi pe la noi!
Inclusiv la Hel...... :?
Da cred ca o parere poa'sa-si deie!
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Problema e ca noi vorbim vorbim, da' konstantin nu sare cu pozele alea :? ca tare sunt curios ... poate vezi ca a pus mana omu pe vre-un Turbograph de nu are nici macar unde sa il vanda :twisted:

Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

:mrgreen:
petracojocaru

enzo giomani

Mesaj de petracojocaru »

Buna claudiu, am si eu un ceas Enzo giomani electroplacated (mecanic)nu stiu sigur cat este de vechi dar cel putin 20 de ani sunt cred.m-ar interesa daca mi-ai putea spune mai mutle despre acest model si cam cat valoreaza.Toate cele bune!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Dai cu niste poze! :wink:
Imi cer scuze ,nu am vrut sa fiu nerespectuos! :oops: Postati niste poze sa vedem despre ce e vorba! :shock:
petracojocaru

Mesaj de petracojocaru »

LADIES GOLD PLATED ENZO GIOMANI QUARTZ WATCH

18 CT GOLD ELECTROPLATED EMPEROR MODEL NO. 9252L
si e pe baterie nu mecanic
petracojocaru

Mesaj de petracojocaru »

Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Petra ,imi este greu sa-ti spun ,pentru ca nu am auzit multe despre brandul respectiv. :cry:
Posteaza un topic nou in Forumul "Discutii"poate aflam mai multe de la alti cititori! :wink:
leo5322

CV

Mesaj de leo5322 »

http://i247.photobucket.com/albums/gg152/leo53/cv.jpg
Vezi imaginea, este bratara unui ceas CV, dupa ce a fost purtat 2 luni de cineva cu munca de birou.
Scrie răspuns