Problema Poljot

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
sve

Problema Poljot

Mesaj de sve »

Buna ziua, am incercat sa scot remontoarul acestui ceas pentru a ajunge la cadran, problema e ca nici la cadran nu am ajuns si nici remontoarul nu pot sa-l mai pun la loc. Imi puteti spune va rog cum sa montez remontoarul (cand apas in lacasul in care am apasat la scoaterea remontoarului nu se intampla nimic, adica acesta nu ramane acolo).

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
andrei12345

Re: Problema Poljot

Mesaj de andrei12345 »

Stiu ca intrebarile sunt adresate lui Claudiu dar......trebuie sa apesi pe punctul de presiune si sa ti apasat in timp ce bagi remontoarul.
Succes!
sve

Mesaj de sve »

Am apasat, remotoarul intra pana la capat, dupa care nu mai apas si incerc sa trag de el si iese, nu ramane acolo.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Ai apasat prea tere la incepu,cand ai scos remontoarul.
Acum varianta cea ma accesibile este sa dai jos podul casetei arc,sa repozitionezi rotile de armare,iar de acum intervine putina indemanare..adica,cu o surubelnita f.fina trebuie sa tragi parghia care tinea pinionul culisant inspre spate ca sa sara heblul la loc,dupa aceea sa repui rotile de armare-pinion si roata-la loc,dupa care sa incerci sa pui remontoarul fara sa apesi decat f.usor pe heblu.

Oare am descris pe inteles operatiunea??? :roll: :roll: :lol: :lol:
E greu sa descrii o chestie de genul asta! 8)
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
sve

Mesaj de sve »

Multumesc , am sa incerc, daca nu reusesc o sa ajunga la dvs. dupa 15 martie.
Scrie răspuns