Diverse intrebari cu si despre ceasuri
					Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
	In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
raymond weil
mi-am cumparat un ceas automatic raymond weil parsifal cu reserva de mers si l-am dat sa-mi ajusteze bratara.dupa vreo 3 ore m-au chemat si am observat ca data fusese setata dar ceasul nu functiona.din nefericire,n-am avut rabdare sa intorc ceasul manual ci l-am pus la mina si mi-am vazut de treaba!dupa un timp am observat ca s-a incarcat full.dupa 2 ore cind ma uit din nou la ceas observ ca ceasul era inainte cu.....15 min.azi noapte in conditii de dat jos de la mina si nemiscat a luat-o inainte cu .....2 ore  e normal
 e normal  ce (cuvant sters) sa fac ca am dat o caruta de bani pe el
 ce (cuvant sters) sa fac ca am dat o caruta de bani pe el 

e normal
 e normal  ce (cuvant sters) sa fac ca am dat o caruta de bani pe el
 ce (cuvant sters) sa fac ca am dat o caruta de bani pe el 
Re: raymond weil
Este vorba de Raymond Weil veritabil sau o copie ?ovy ovy scrie:mi-am cumparat un ceas automatic raymond weil parsifal cu reserva de mers si l-am dat sa-mi ajusteze bratara.dupa vreo 3 ore m-au chemat si am observat ca data fusese setata dar ceasul nu functiona.din nefericire,n-am avut rabdare sa intorc ceasul manual ci l-am pus la mina si mi-am vazut de treaba!dupa un timp am observat ca s-a incarcat full.dupa 2 ore cind ma uit din nou la ceas observ ca ceasul era inainte cu.....15 min.azi noapte in conditii de dat jos de la mina si nemiscat a luat-o inainte cu .....2 oree normal
ce draq sa fac ca am dat o caruta de bani pe el
In cazul in care vorbim de copie, vorbim de un mecanism chinezesc de ultima speta, de la care nu se pot emite pretentii.
In cazul in care este veritabil si cumparat din magazin du-l la garantie.
1. original este (in sensul de veritabil) - cei de la G^%t nu vand fake-uri. La aceasta marca, din cate stiu eu, nu apar semne de "siguranta".ovy ovy scrie:1.ceasul e luat de la galt si are garantie; am dat destui bani pe el si cred,adica sper ca e originalapropos,cum pot sa verific daca e original sau nu

2.poate sa-mi explice cineva ce se intimpla,de ce o ia asa de mult inaintecei de la magazin mi-au zis sa astept o luna ca-si revine

sint normali
2. poate Claudiu.
Cei de la G^$t sunt mai aproape de normalitate decat restul din bransa.
Obs. : ceasul ar fi trebuit sa mearga bine de cand l-ai cumparat ! Neintamplandu-se asta, inseamna ca ceasul are o problema.
Sfatul meu : mergi cu el inapoi (a se citi : pune-l in cutie cu toate actele, bon, factura si du-te cu el asa la ei), explica-le problema, pune-i sa iti faca o diagnoza (formularea care imi place este "sa il puna pe aparat"
 ), iar daca ceasul nu merge in limitele date de producator, cere-le sa ti-l schimbe cu unul care merge - asta e avanatajul achizitionarii "la prima mana" (avantaj de care eu am fost privat toata viata
 ), iar daca ceasul nu merge in limitele date de producator, cere-le sa ti-l schimbe cu unul care merge - asta e avanatajul achizitionarii "la prima mana" (avantaj de care eu am fost privat toata viata   

)
 )the path of the true warrior is peace
Status : every sound is magic ... just listen ...
 hehei,l-am trimis inapoi si mi-au spus ca.....ceasul se blocase
 hehei,l-am trimis inapoi si mi-au spus ca.....ceasul se blocase  desi in momentul cind a parasit magazinul fusese testat,blablabla a suferit ulterior un soc
 desi in momentul cind a parasit magazinul fusese testat,blablabla a suferit ulterior un soc  si s-a blocat balansierul
  si s-a blocat balansierul  pai bine frate dar ce cred ei ca la mina mea n-o sa mai sufere socuri
 pai bine frate dar ce cred ei ca la mina mea n-o sa mai sufere socuri  astept sa vad cind e gata si revin sa-mi spuneti voi:e posibil sa se intimple asa ceva in conditiile in care eu stiu ca ceasul n-a suferit nici un soc
 astept sa vad cind e gata si revin sa-mi spuneti voi:e posibil sa se intimple asa ceva in conditiile in care eu stiu ca ceasul n-a suferit nici un soc 
Daca s-a blocat balansul-nu sunt convins de asta-cel mai adesea se intimpla intr-adevar din cauza unui soc -sau a intoarcerii aratatoarelor in sens invers acelor de ceasornic-,coroborat cu un defect de fabricatie,care daca nu e corect diagnosticat si reparat,iti va mai face zile fripte.Se numeste ca a "sarit din furca". 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Ne bucuram ca aproape s-a rezolvat problema sau macar s-a diagnosticat (eronat sunt convins, dar macar au recunoscut ca e ceva in neregula cu ceasul).
Te asteptam cu ceva poze in sectiunea special facuta pentru acest lucru, asta dupa ce vine cesuletul inapoi

Te asteptam cu ceva poze in sectiunea special facuta pentru acest lucru, asta dupa ce vine cesuletul inapoi

the path of the true warrior is peace

thanx men miine imi vine ceasul!au spus ca l-au tinut sub observatie 48 h iar restul i-am rugat sa-mi scrie pe constatarea de garantie
 thanx men miine imi vine ceasul!au spus ca l-au tinut sub observatie 48 h iar restul i-am rugat sa-mi scrie pe constatarea de garantie   o sa va tin la curent
 o sa va tin la curent