Probleme tissot t touch

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
juststy

Probleme tissot t touch

Mesaj de juststy »

Am un ceas tissot t touch primul model si am oproblema; limba care indica ora nu mai functioneaza, a ramas blocata, in rest ceasul functioneaza perfect, senzorii ok, limba de la minutar ok se sincronizeaza cu functia touch. Stie cineva ce poate avea ? Si cu aproximatie cat ar costa reparatia ? Multumesc.
Claudiu
Forum Owner

Re: Probleme tissot t touch

Mesaj de Claudiu »

Este foarte greu de spus ce are.Nici daca se poate repara,nici cat costa nu se poate aprecia,din pacate.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
GEO

Mesaj de GEO »

Salut @juststay,

Cand Tissot a lansat t-touch am zis :WOW, ce super ceas hi-tech cu tehnologie elvetiana super! Imi pare rau dar nu este altceva decat "a piece of crap", ca sa parafrazez anumiti forumisti. Cunosc amici care se plang de aceste ceasuri t-touch. Pacat. Casio este muult peste Tissot t-touch.
Iata in linkul de mai jos si anumite probleme intalnite de diversi posesori de t-touch :
http://www.complaintsboard.com/complain ... 41628.html

Numai bine!
Angel_Of_Light

Mesaj de Angel_Of_Light »

Pacat, chiar numa asteptam de la o firma ca Tissot.
Finis coronat opus!
GEO

Mesaj de GEO »

Uitati inca un link in care oamenii se plang de "minunea" numita t-touch. Trebuie sa cititi insa comentariile care apar dupa acel articol!
Scrie răspuns