Probleme tissot t touch
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Probleme tissot t touch
Am un ceas tissot t touch primul model si am oproblema; limba care indica ora nu mai functioneaza, a ramas blocata, in rest ceasul functioneaza perfect, senzorii ok, limba de la minutar ok se sincronizeaza cu functia touch. Stie cineva ce poate avea ? Si cu aproximatie cat ar costa reparatia ? Multumesc.
Re: Probleme tissot t touch
Este foarte greu de spus ce are.Nici daca se poate repara,nici cat costa nu se poate aprecia,din pacate.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Salut @juststay,
Cand Tissot a lansat t-touch am zis :WOW, ce super ceas hi-tech cu tehnologie elvetiana super! Imi pare rau dar nu este altceva decat "a piece of crap", ca sa parafrazez anumiti forumisti. Cunosc amici care se plang de aceste ceasuri t-touch. Pacat. Casio este muult peste Tissot t-touch.
Iata in linkul de mai jos si anumite probleme intalnite de diversi posesori de t-touch :
http://www.complaintsboard.com/complain ... 41628.html
Numai bine!
Cand Tissot a lansat t-touch am zis :WOW, ce super ceas hi-tech cu tehnologie elvetiana super! Imi pare rau dar nu este altceva decat "a piece of crap", ca sa parafrazez anumiti forumisti. Cunosc amici care se plang de aceste ceasuri t-touch. Pacat. Casio este muult peste Tissot t-touch.
Iata in linkul de mai jos si anumite probleme intalnite de diversi posesori de t-touch :
http://www.complaintsboard.com/complain ... 41628.html
Numai bine!
-
Uitati inca un link in care oamenii se plang de "minunea" numita t-touch. Trebuie sa cititi insa comentariile care apar dupa acel articol!