Recomandare achizitionare ceas Longines sport chief anii 60

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
alin_za_man

Recomandare achizitionare ceas Longines sport chief anii 60

Mesaj de alin_za_man »

Buna ziua,

Intentionez sa achizitionez un ceas Longines sport chief din anii '60 de pe un site online si in descrierea ceasului in limba engleza vanzatorul scrie urmatoarele:

"Movement in working order with great wobbling to the ear.
During winding the crown tends to go back to its initial position, but this does not impede the winding of the movement.
Note a slight resistance when changing time.
Servicing history unknown, for optimal use, it is advised to have it serviced.
"

Avand in vedere ca nu ma pricep la ceasuri, va rog sa imi spuneti daca cineva se pricepe mai bine daca ceasul are o problema grava sau nu si imi recomanda sa il cumpar sau nu.
Multumesc.
Cred ca am gresit sectiunea , va rog daca este posibil sa imi mutati intrebarea in sectiunea potrivita...Multumesc...
Claudiu
Forum Owner

Re: Recomandare achizitionare ceas Longines sport chief anii

Mesaj de Claudiu »

Este loterie. Ce descrie vanzatorul poate fi usor de remediat,dar la fel de bine poate ascunde defecte majore,pe care nu le vei putea reprosa mai tarziu,caci raspunsul firesc va fi ca el a facut descrierea corecta a defectelor ceasului.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
alin_za_man

Re: Recomandare achizitionare ceas Longines sport chief anii

Mesaj de alin_za_man »

Multumesc.
Scrie răspuns