Reconditionare ceas Raketa
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
-
Re: Reconditionare ceas Raketa
CLAR! ma asteptam la o suma astronomica...unde imi recomandati sa merg cu el? eu locuiesc in bucuresti (m-am mutat de curand)
- calin gabi
Gasiti un cadran o sticla si e ca nou, nu sunt asa scumpe, e un mecanism comun sunt stocuri de piese pe la ceasornicari, poate se gasesc si pe forum la pasionati.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
-
asept o recomandare pentru cineva din bucuresti care il poate reconditiona, chiar imi doresc sa il readuc la viata...mai are tataie si un sekonda mai nou (de prin 1994 asa) pe care inca il foloseste...poate il conving sa mi-l dea si pe ala sa il duc la curatat si reglat
Aveti mesaj privat. Vedem peste cateva zile daca va poate ajuta.cernescu_dan scrie:asept o recomandare pentru cineva din bucuresti care il poate reconditiona, chiar imi doresc sa il readuc la viata...mai are tataie si un sekonda mai nou (de prin 1994 asa) pe care inca il foloseste...poate il conving sa mi-l dea si pe ala sa il duc la curatat si reglat
Si aveti iarasi mesaj privat.theidle86 scrie:Aveti mesaj privat. Vedem peste cateva zile daca va poate ajuta.cernescu_dan scrie:asept o recomandare pentru cineva din bucuresti care il poate reconditiona, chiar imi doresc sa il readuc la viata...mai are tataie si un sekonda mai nou (de prin 1994 asa) pe care inca il foloseste...poate il conving sa mi-l dea si pe ala sa il duc la curatat si reglat
Ai reușit să recondiționezi ceasul?