Reconditionare ceas Raketa

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
cernescu_dan

Re: Reconditionare ceas Raketa

Mesaj de cernescu_dan »

CLAR! ma asteptam la o suma astronomica...unde imi recomandati sa merg cu el? eu locuiesc in bucuresti (m-am mutat de curand)
calin gabi

Mesaj de calin gabi »

Gasiti un cadran o sticla si e ca nou, nu sunt asa scumpe, e un mecanism comun sunt stocuri de piese pe la ceasornicari, poate se gasesc si pe forum la pasionati.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
cernescu_dan

Mesaj de cernescu_dan »

asept o recomandare pentru cineva din bucuresti care il poate reconditiona, chiar imi doresc sa il readuc la viata...mai are tataie si un sekonda mai nou (de prin 1994 asa) pe care inca il foloseste...poate il conving sa mi-l dea si pe ala sa il duc la curatat si reglat
theidle86

Mesaj de theidle86 »

cernescu_dan scrie:asept o recomandare pentru cineva din bucuresti care il poate reconditiona, chiar imi doresc sa il readuc la viata...mai are tataie si un sekonda mai nou (de prin 1994 asa) pe care inca il foloseste...poate il conving sa mi-l dea si pe ala sa il duc la curatat si reglat
Aveti mesaj privat. Vedem peste cateva zile daca va poate ajuta.
theidle86

Mesaj de theidle86 »

theidle86 scrie:
cernescu_dan scrie:asept o recomandare pentru cineva din bucuresti care il poate reconditiona, chiar imi doresc sa il readuc la viata...mai are tataie si un sekonda mai nou (de prin 1994 asa) pe care inca il foloseste...poate il conving sa mi-l dea si pe ala sa il duc la curatat si reglat
Aveti mesaj privat. Vedem peste cateva zile daca va poate ajuta.
Si aveti iarasi mesaj privat.
MadalinB

Mesaj de MadalinB »

Ai reușit să recondiționezi ceasul?
Scrie răspuns