Buna seara,
Va multumesc pentru primire!
Am un Citizen Navihawk C300 la care capatul axului butonului M, cel care se trage pentru setari, este rupt in interior/ la locul lui. Am identificat codul piesei, 065-457. Abia acum am inceput cautarile, si nu ma simt incurajat. Probabil ca nici "intrebarea" cautarii nu este cea mai potrivita. In plus, sper sa poata fi extras capatul ramas in interior.
Rugamintea catre dumneavoastra este sa imi spuneti daca exeprienta v- a adus astfel de situatii si, cel mai important, daca exista sanse de rezolvare.
Nu am gasit cazul in subiectele dezbatute pe forum.
Cu stimă,
Constantin Ceraceanu
Citizen Navihawk C300 butonul M
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Citizen Navihawk C300 butonul M
Trebuie sa vezi mai intai ce calibru este mecanismul.Pe spate este trecut codul...U600??
Dupa aceea poti cauta piesa..
Dupa aceea poti cauta piesa..
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Buna ziua,
Multumesc pentru raspuns. Capacul mecanismului are urmatoarele inscriptii: C300- Q00842 HST GN-4-5 3N0766. Nimic altceva care sa semene cu cod/ calibru/ serie. Nici pe mecanism nu este asa ceva.
Ceață totală.
Multumesc!
Cu stimă!
Multumesc pentru raspuns. Capacul mecanismului are urmatoarele inscriptii: C300- Q00842 HST GN-4-5 3N0766. Nimic altceva care sa semene cu cod/ calibru/ serie. Nici pe mecanism nu este asa ceva.
Ceață totală.
Multumesc!
Cu stimă!
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Este codul corect de piesa cel pe care-l ai.Se mai numeste @stem@.
Incearca aici si vezi daca au piesa.
https://watch-spares.com/watch-parts-br ... izen-c330/
Eu pot sa o aduc pe comanda.
Incearca aici si vezi daca au piesa.
https://watch-spares.com/watch-parts-br ... izen-c330/
Eu pot sa o aduc pe comanda.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people