Buna ziua,
Detin un ceas de buzunar elvetian cca. 1890-1900 din aur masiv. Mecanismul functioneaza pentru o perioada de cateva ore, apoi se opreste. Sticla lipseste, iar inelul care fixa sticla este deteriorat (indoit, probabil nu este cel original).
As dori sa imi spuneti, va rog, daca ma puteti ajuta cu reconditionarea (sau sa recomandati pe cineva care ar putea sa o faca). Este o piesa mostenire de familie cu monograma. Atasez folderul in cloud cu fotografii, iar in eventualitatea unui raspuns pozitiv, pot furniza si alte imagini mai detaliate.
Va multumesc anticipat!
Cu stima,
Alexandru Stacescu
https://photos.app.goo.gl/YAzuLcQx4Hsv1jzU7
Reconditionare ceas buzunar aur masiv
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Reconditionare ceas buzunar aur masiv
La acest ceas,partea cu rama sticlei este cea mai problematica.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
Alexandru_ST
Re: Reconditionare ceas buzunar aur masiv
Va multumesc pentru raspuns!
Sincer, eu credeam ca procurarea sticlei va fi cea mai dificila. As fi de acord (imi pare rau daca suna stupd) chiar si cu fixarea sticlei prin lipire, iar inelul indreptat si fixat deasupra. Avand in vedere ca nu intentionez sa instrainez ceasul, pentru mine ar fi un compromis valabil.
Scopul este acela de a-l pune la punct functional si estetic pentru a-l conserva.
Cu stima,
Alexandru
Sincer, eu credeam ca procurarea sticlei va fi cea mai dificila. As fi de acord (imi pare rau daca suna stupd) chiar si cu fixarea sticlei prin lipire, iar inelul indreptat si fixat deasupra. Avand in vedere ca nu intentionez sa instrainez ceasul, pentru mine ar fi un compromis valabil.
Scopul este acela de a-l pune la punct functional si estetic pentru a-l conserva.
Cu stima,
Alexandru