mereu numai probleme

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
motzaro

mereu numai probleme

Mesaj de motzaro »

Revin si eu cu o intrebare si poate gasesc o solutie cum am mai gasit pe acest forum.
Problema mea apare la acest ceas.Chiar daca nu am aflat exact ce firma este(stiu doar ca are mecanism miyota 0510 no jewels),acest ceas mergea impecabil pana cand a inceput sa ramana in urma.La un moment dat a stat motiv pentru care am schimbat bateria la ceasornicar (10ron pe o varta).De aici iar probleme.Cronograful merge impecabil dar secundarul ceasului si implicit limbile nu merg.Cronograf merge si ceas sta.Imi poate spune si mie cineva cam ce ar avea al meu ceas?

Imagine
SA FIE INTR-UN CEAS BUN
Claudiu
Forum Owner

Re: mereu numai probleme

Mesaj de Claudiu »

Ce are este greu de spus.cert este ca faptul ca merge cronograful iar ceasul nu,este perfect posibil,avind in vedere faptul ca sunt mecanisme separate-cu bobine,motoare etc-separate.
Deci defectul tau este undeva la mecanismul de mers al ceasului. :cry:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
motzaro

Mesaj de motzaro »

Multumesc pentru lamurire.Nu sunt eu expert dar ma gandeam si eu la asta.Imi poate recomanda cineva un ceasornicar care sa rezolve treaba asta si sa fie din brasov.
SA FIE INTR-UN CEAS BUN
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

Rog recomandarile pentru motzaro sa fie facute prin mesaj privat. Multumesc !
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
Scrie răspuns