Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Diverse intrebari cu si despre ceasuri
Pai da. Se dau doua. Unul contra si unul strange. Cine a avut ceasul tau le-a pierdut...
Sau bongiorno....
Cand prostia umana bate bunul simt:
Buna ziua. Am un ceas de cativa ani, un anume Frederique Constant 12729a-0001 watch.
De mai bine de 1 an nu l-am mai purtat iar acum cand incerc sa il conectez la telefon pentru a i se seta automat ora nu mai reusesc.
Am incercat pe mai multe telefoane dar nu se conecteaza. Ceasul baterie pare sa aibe deoarece daca tin apasat pe buton invarte acele.
Ceva sfaturi va rog?
De mai bine de 1 an nu l-am mai purtat iar acum cand incerc sa il conectez la telefon pentru a i se seta automat ora nu mai reusesc.
Am incercat pe mai multe telefoane dar nu se conecteaza. Ceasul baterie pare sa aibe deoarece daca tin apasat pe buton invarte acele.
Ceva sfaturi va rog?
Dezinstalati si reinstalati aplicatia pe telefon si reincercati conectarea.
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Am incercat de pe mai multe telefoane....put si simplu nu il gaseste. Iar cand tin apasat pe.butonul.de.conectare al ceasului se invart acele ceasului aleatoriu.
O fi bateria slaba si nu mai lasa sa se conecteze bluetoth?
O fi bateria slaba si nu mai lasa sa se conecteze bluetoth?
Acesta este primul lucru care trebuie facut,verificata bateria.daca este buna si tot nu se cupleaza,aveti o problema la bluetooth.
Ceasornicar,FBHI
- flexibil29
Interesant ceasul. Perpetual, Super Precision, în carcasa de aur dar nu Oyster. Ce parere aveti ?
Bună seara!
Cum trebuie procedat cu cele 2 sub-minutare,de la ora 6 și 12?
Rescrise sau cumpărat un cadran nou?
Mulțumesc!
upload pictures
Cum trebuie procedat cu cele 2 sub-minutare,de la ora 6 și 12?
Rescrise sau cumpărat un cadran nou?
Mulțumesc!
upload pictures
De preferat alt cadran.Dar si rescrise merg pentru cei mai nepretentiosi.
Ceasornicar,FBHI
Mulțumesc și tot respectul!
Carcasă polishată -> șlefuită
Bună ziua, am ceasul din poză, (un quartz ieftin) cu o carcasă din oțel, pe fețele superioare este trasă la perie / șlefuită (brushed pe engleză) iar pe laterale este lustruită (polished).
Întrebare: se poate ca cineva să demonteze ceasul și să facă TOATĂ carcasa cu aspect tras la perie/brushed? Inelul superior este tot din oțel, negru lucios. Se poate și acesta șlefui?
Mulțumesc anticipat.
Întrebare: se poate ca cineva să demonteze ceasul și să facă TOATĂ carcasa cu aspect tras la perie/brushed? Inelul superior este tot din oțel, negru lucios. Se poate și acesta șlefui?
Mulțumesc anticipat.
Da,se poate face totul brushed.
Nu stiu bezelul daca se poate,acest lucru se poate stabili doar cand se vede ceasul.
Nu stiu bezelul daca se poate,acest lucru se poate stabili doar cand se vede ceasul.
Ceasornicar,FBHI