Buna ziua,
Unui ceas Seiko Chronograph model 7T92-0BJ0 i-a fost rupta cheita.
L-am dus la reparat, i-a fost inlocuita cheita, insa nu mai poate fi reglata ora (adica, atunci cand rotesc de cheita, acele se invart foarte putin, cam 2-3 ture dupa care cheita se invarte in gol. Secundarul merge, insa dupa un timp se opreste.
Partea de cronograf nu mai functioneaza. Ceasornicarul mi-a spus ca are un pinion rupt (vexdener, vedenexder, velexder sau cam asa ceva - cred ca omul s-a referit la cuvantul "wheel") si ca nu are asa pinion.
Ma intreb daca se gasesc piese de schimb pentru ceasuri Seiko si daca se poate repara in cazul in care il trimit la dumneavoastra.
Mentionez ca ceasul este cu un mecanism care mi s-a parut nepretentios. Am gasit datasheet-ul mecanismului la adresa:
http://www.seiko.de/index.php?ref_manda ... 1&mapid=32
Va multumesc
Seiko Chronograph
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!