Multumesc Basty.
Daca cineva asculta sau nu de sfaturile mele este problema fiecaruia.Nu vreau sa ma erijez in atoatestiutor,nicidecum.Incerc sa-mi exprim gandurile cu bun simt,doar atat.
Legat de hobby-sti.Din nou,apreciez dorinta de a desface un ceas,de a incerca sa patrunzi tainele orologeriei,si am incercat de-a lungul timpului sa-i ajut pe cei ce mi-au cerut parerea.Cu ceasul personal fiecare poate sa fac ce doreste.
Poate ca am omis sa explic eu clar ce inteleg eu prin "ceasornicar".Nicidecum pe pasionatul care detine cateva-sau mai multe-ceasuri si-i place sa le desfaca si sa le "bibileasca".Nu,acela este un pasionat,si are toata aprecierea mea.Dar cel care a trecut de la acest stadiu la acela de a prelua ceasuri de la alte persoane si a incerca sa zica ca face reparatii si sa taxeze aceste reparatii intr-un fel sau altul,aici deja se schimba problema.Aici deja este o alta responsabilitate,si aici am o problema.
dar toate acestea poate intr-un alt mic eseu personal,atunci cand voi simti nevoia sa o fac!