foarte interesant interviul!
felicitari!
am urmarit cu foarte mare interes si mi-a placut.apoi am mai citit si am vazut ca exista mai multe emisiuni...abia astept sa le vizionez.
asa am aflat ca exista si ceas "ceasornicar.ro",care mi s-a parut foarte interesant si totodata mi-a starnit interesul.
am vazut ca ceasul este in editie limitata 10 buc iar nr.1 este la colegul Achraf si ma intrebam daca restul ceasurilor sunt tot la colegi de forum,deoarece nu le-am vazut prezentate.
legat de ceasuri fabricate in Romania...cu siguranta ori as fi actionar ori as lucra in productie

.
si ca tot venii vorba de ceasuri fabricate in romania,zilele trecute ma intalnesc intamplator cu un domn cu care ma stiu din vedere si ne-am salutat!
"salut,salut! ce faci?,bla,bla,bla"si in secunda 2 ii spun " vrei sa-ti arat un ceas?"
la vederea acestuia,instantaneu ,omul se zbarlise tot (am vazut cu ochii mei cum s-a facut pielea de gaina pe el)
si-mi spune "nu credeam ca mai exista asa ceva,eu am lucrat la mecanica fina si am lucrat la ceasurile astea."
acesta este ceasul,perfect functional si in stare foarte foarte buna.(cureaua este una hand made)
p.s. daca eram ceasornicar,tot la dl.Claudiu mi-as fi reparat ceasurile.