Acesta este unul din cele mai..deosebite,sa zicem,proiecte care au venit la mine in atelier.
Un ceas intr-o stare nu tocmai ideala,dar cu un potential urias,pentru cei care stiu despre ce vorbesc.
Proiectul este la inceput.
Proprietarul,initial a vrut sa-l fac.."ca nou",adica de la reparatie la polish,etc.
Dupa ce i-am explicat cateva lucruri,s-a decis sa ma lase pe mine sa-l fac asa cum considerr eu de cuviinta,asa ca ceasul,care va fi facut pentru purtare,nu pentru comercializare-pentru comercializare abordarea ar fi fost diferita-,am sugerat schimbarea plexicului,bineinteles reparatia mecanismului,schimbarea bezelinsertului cu unul nou,fara ca cel vechi sa fie aruncat, fiind pastrat cu sfintenie,ca de altfel si coroana si tubul originale,care vor fi si ele schimbate,deoarece nu mai sunt functionale.Fara polish,fara modificarea structurala a ceasului,si facut in asa fel incat in orice moment sa poate fi readus la starea initiala.

Aici este dupa ce ceasul a fost curatat si spalat.Mi-a luat 2 zile sa-l aduc in starea aceasta.

Am sa revin cu poze pe masura ce voi inainta in proiect.