Cronograf mecanic suisse, defect.

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
motorangel

Cronograf mecanic suisse, defect.

Mesaj de motorangel »

Buna seara, e primul meu post pe forum . Am cumparat de curand din piata de vechituri un cronograf mecanic : suisse cronographe cu mecanism 48 ( Landeron ? ) . Balansul ceasului are axul rupt si nu stiu unde se gaseste sau repara asa ceva. In plus am mai cumparat un mecanism identic dar cu aceeasi problema. Acum ma ambitionez din 2 sa fac unul si sa-l vad functional. Orice sfat este binevenit. Va multumesc. Florin.
gherghin nicolae
Moderator

Re: Cronograf mecanic suisse, defect.

Mesaj de gherghin nicolae »

Daca mecanismul identic are aceeasi problema, nu vad posibilitatea sa reusesti sa faci unul functional...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Este defectul cel mai des intalnit la mecanismele vechi. Daca va intereseaza un balans intact de L 48 dati-mi un mesaj privat (mp).
motorangel

Mesaj de motorangel »

Alexvintage scrie:Este defectul cel mai des intalnit la mecanismele vechi. Daca va intereseaza un balans intact de L 48 dati-mi un mesaj privat (mp).
Am trimis pm .
Scrie răspuns