ajustare bratara

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
belogerer

ajustare bratara

Mesaj de belogerer »

am cumparat recent un ceas si cum aveam ajustarea bratarii gratuite m-am dus la magazin...au scos 2 zale din aceeasi parte si acum ceasul are bratara oarecum asimetrica si deployantul sta un pic aiurea pe mana. asa se procedeaza sau le-a fost lene sa scoata cate o za din fiecare parte?
matabog

Re: ajustare bratara

Mesaj de matabog »

Parerea mea e ca ar fi trebuit macar sa va intrebe.
cel putin...
"Foarte bine" este dusmanul "Bine"-lui!
dragos.d

Mesaj de dragos.d »

Zalele se scot in mod egal de pe ambele parti pentru a pastra simetria si pentru a se aseza deployantu tot pe incheietura.
Daca aveai de scos 2 trebuia sa-ti scoata una de pe fiecare parte, dar aparent i-a fost lene.
florinake

Mesaj de florinake »

Pai si nu rezolvati si dumneavostra problema ? Treaba de 5 minute ...
Gara a vazut mai multe saruturi sincere decat starea civila
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

belogerer scrie:am cumparat recent un ceas si cum aveam ajustarea bratarii gratuite m-am dus la magazin...au scos 2 zale din aceeasi parte si acum ceasul are bratara oarecum asimetrica si deployantul sta un pic aiurea pe mana. asa se procedeaza sau le-a fost lene sa scoata cate o za din fiecare parte?
In majoritatea manualelor service pentru uz intern, mai toti producatorii specifica scoaterea primelor doua zale
de la ora 6. Abia a treia se scoate de la 12. Tind sa cred ca cei de la magazin au procedat corect.
Desigur, exista si cazuri speciale...date in general de forma, tipul si marimea inchizatorii..la Rado de exemplu...
Oricum, e treaba clientului sa observe eventualele neajunsuri....si sa le semnaleze....sa stii.....

Spor!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
belogerer

Mesaj de belogerer »

valentin1234 scrie:
belogerer scrie:am cumparat recent un ceas si cum aveam ajustarea bratarii gratuite m-am dus la magazin...au scos 2 zale din aceeasi parte si acum ceasul are bratara oarecum asimetrica si deployantul sta un pic aiurea pe mana. asa se procedeaza sau le-a fost lene sa scoata cate o za din fiecare parte?
In majoritatea manualelor service pentru uz intern, mai toti producatorii specifica scoaterea primelor doua zale
de la ora 6. Abia a treia se scoate de la 12. Tind sa cred ca cei de la magazin au procedat corect.
Desigur, exista si cazuri speciale...date in general de forma, tipul si marimea inchizatorii..la Rado de exemplu...
Oricum, e treaba clientului sa observe eventualele neajunsuri....si sa le semnaleze....sa stii.....

Spor!
zalele sunt scoase de la ora 12....clar o sa ma duc peste ei pentru ca a mai aparut o problema...una din zalele din partea cealalta aproape s-a desprins azi din senin deoarece iesise pinul si orice i-am facut nu mai sta la loc...
Scrie răspuns