Omega Constellation

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
hordeagabriel

Omega Constellation

Mesaj de hordeagabriel »

Buna ziua! Intenționez sa cumpăr un ceas omega Constelation si vreau sa întreb
daca din punct de vedere estetetic poate fi restaurat la o stare cat mai aproape de cea originala.
Ma refer la faptul ca a fost polishat foarte prost dupa opinia mea. Mulțumesc anticipat!

Imagine

Imagine

screenshot windows
Mircea

Re: Omega Constellation

Mesaj de Mircea »

ce inseamna polisat prost? are ansele inegale?
s-a subtiat prea mult?

poti sa-i mai tragi un polis sa arate lucios, "ca nou", cum zici tu, insa daca e polisat prea des.....se vede urat. isi pierde proportiile initiale ale carasei.

ceasurile vintage nu prea se poliseaza. daca vrei, cel mult poti sa-i polisezi bratara insa carcasa poti sa o lasi cum e, mai ales daca vrei sa pastrezi ceasul.
desigur, multi vad putini cunosc. la revanzare un ceas polisat va lua ochii si se va vinde mai repede. cei care stiu evita ceasurile polisate prea mult/de prea multe ori.
insa, pana la urma important e sa-ti placa tie, asa ca daca-l vrei lucios, trage-i un polis si ai terminat povestea. bafta!
hordeagabriel

Mesaj de hordeagabriel »

De aceea am pus pozele. Imi pare ca i-a fost stricata linia si din ce stiu,
Finisajul trebuia sa fie brushed nu lucios. Poate sa imi confirme cineva daca am dreptate? Si daca da,
este vreo modalitate de a-l readuce la o stare cat mai apropiată de original?
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Se poate polisha cum vrei...brushed sau lucios,sau in 2 tonuri.Dar asta inseamna alta polishare,alt material luat din carcasa.Dar se poate face.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
hordeagabriel

Mesaj de hordeagabriel »

Claudiu scrie:Se poate polisha cum vrei...brushed sau lucios,sau in 2 tonuri.Dar asta inseamna alta polishare,alt material luat din carcasa.Dar se poate face.
Tocmai asta e problema... ca nu imi dau seama daca linia ceasului a fost deja stricata.
Sau daca mai suporta încă o polishare pentru a aduce ceasul cat mai aproape de original.
Scrie răspuns