Inchidere capac ceas

Intrebari despre ceasuri la care va va raspunde Claudiu (Ceasornicarul), sau moderatorii, in masura posibilitatilor.
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Scrie răspuns
mirceacra
Mesaje: 6
Membru din: 30 Dec 2012, 01:26

Inchidere capac ceas

Mesaj de mirceacra »

Buna ziua, am un Timex T45951 la care am vrut sa schimb bateria. Nu am mai reusit sa il inchid. Oricat am incercat nu am reusit cu o presa cu parghie. Am fost cu el la un ceasorinicar in Iasi (cel mai cunoscut ) care mi -a spus ca nu detine presa pentru acest ceas (oare chiar asa o fi....)
Am ajuns cu el la Vaslui la un ceasornicar de data asta foarte amabil care a incercat cu o presa cu filet destul de solida asa parea, nu a reusit pe loc insa mi a spus sa il las si sa vin in 2 ore. Dupa acest timp am venit si ceasul a fost inchis.
Nedumerirea mea este de ce se fac aceste ceasuuri in acest mod sa se inchida atat de greu si care este procedura si scula corecta pentru a rezolva astfel de probleme.
Avatar utilizator
Claudiu
Forum Owner
Mesaje: 12184
Membru din: 01 Ian 1970, 03:00
Localitate: ARAD
Contact:

Re: Inchidere capac ceas

Mesaj de Claudiu »

Aceasta este o intrebare pe care si eu mi-o pun deseori....
Inchisul cu presa este oarecum normal,dar intr-adevar sunt unele ceasuri care se inchid extrem de greu-pentru ele si eu am o presa mare cu filet-si nu vad rostul acestui lucru.Eu,sincer,banuiesc ca este doar o chestiune de tolerante de productie.
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Scrie răspuns