Casio G-Shock G-6900-1Dr Tough Solar

Vanzari ale ceasurilor si ale accesoriilor acestora.
Scrie răspuns
andreycatalin

Mesaj de andreycatalin »

Vand Casio EDIFICE EF-125 purtat o singura luna,arata foarte bine fara urme de uzura,iar garantie mai are valabilitate aproape 2 ani...ceasul este un model foarte frumos conturat intr-un stil casual,mentionez ca bateria are durabilitate timp de 10 ani iar bratara se mai poate ajusta dupa marimea mainii fie mai mare fie mai mica(la ceasornicar)...mai multe detalii tehnice cat si ale altor cumparatori gasiti aici

http://www.japora-ceasuri.ro/ceasuri-ba ... -1303.html

Imagine
Imagine
Imagine

Pretul este de 215 lei
Ultima oară modificat 19 Noi 2012, 16:00 de către andreycatalin, modificat 1 dată în total.
andreycatalin

Re: Vand Casio Edifice EF-125

Mesaj de andreycatalin »

180 de lei ultimul pret....
andreycatalin

Mesaj de andreycatalin »

Vand Casio G-Shock Tough Solar,ceasul este NOU insotit de garantie internationala timp de 1 an de zile,pentru alte detalii aveti PM-ul la dispozitie,pozele sunt facute cu o camera web de laptop,deci nu sunt foarte calitative de aceea imi cer scuze pentru neclaritate

PRET:280 de lei

Imagine
Imagine
Imagine
Edit: Rugam fara majuscule in titlu!
Ultima oară modificat 20 Noi 2012, 18:07 de către andreycatalin, modificat 1 dată în total.
andreycatalin

Re: Casio G-Shock G-6900-1Dr Tough Solar

Mesaj de andreycatalin »

Edifice-ul nu mai este de actualitate,insa se adauga acest G-shock cu baterie solara,a fost primit cadou insa am o nevoie de bani siiii de aceea sunt nevoit sa il vand(stiu urat din partea mea)pot spune doar ca ceasul este superb!!!
Scrie răspuns