vand seiko sbdc003( sumo)

Vanzari ale ceasurilor si ale accesoriilor acestora.
Scrie răspuns
pitagora

vand seiko sbdc003( sumo)

Mesaj de pitagora »

doresc sa vand ceasul mentionat in titlu( seiko sbdc003 sumo) pentru a-mi satisface un capriciu si a cumpara un seiko tuna. Sunt primul proprietar al ceasului, cumparat de nou din japonia, si detin garantie pana la jumatatea lunii iunie a acestui an. Ceasul se vinde in cutie, cu carticele( booklets) aferente, 2 zale( link-uri). Nu are zgarieturi pe cristal, iar pe bratara( in special in zona claspului se gasesec urme normale de folosinta).

Pretul este 370 euro si este absolut fix, pe zicala "take it, or leave it". Nu fac schimburi!

Ceasul se vede in Bucuresti/Ploiesti si se trimite si in tara cu predarea in avans a taxei de curierat. Prefer predarea personala.

Modalitate de contact: mp sau 0725982900-pitagora.

va multumesc pentru vizita!

Imagine

Imagine

Imagine
Ultima oară modificat 04 Mai 2014, 12:18 de către pitagora, modificat 1 dată în total.
pitagora

Re: vand seiko sbdc003( sumo)

Mesaj de pitagora »

pretul urca la 380 euro. multumesc
pitagora

Mesaj de pitagora »

ceasul a fost proaspăt servisat in Japonia de către seiko( pt ca avea amplitudinea putin scăzută 280, in loc de 310-315, cat e normal) si trebuie sa îmi vina intr-o săptămana.

Up
pitagora

Mesaj de pitagora »

valabil, negociabil in limita bunului simt
pitagora

Mesaj de pitagora »

1600 up
pitagora

Mesaj de pitagora »

Valabil.
pitagora

Mesaj de pitagora »

CEASUL A FOST FURAT de catre unul/mai multi dintre FUNCTIONARII POSTEI ROMANE, cand am trimis coletul unui cumparator care nu a mai ajuns. o sa caut poze cu seria si o sa pun aici, daca apare vreun sumo ca al meu la vanzare aici o sa verific( al meu avea o zgarietura superficiala pe bezela, cat un fir de par care nu se vedea decat daca tineai ceasul inclinat, in rest impecabil).\

Multumesc POSTA ROMANA si SPER sa DATI FALIMENT!! CAT MAI REPEDE!
dumcatalin

Mesaj de dumcatalin »

sper ca ai declarat valoare la bunul din colet.
eu indiferent ce trimit mereu pun valoare astfel incat pot face reclamatie si in cele din urma sa fiu despagubit.
niciodata nu precizez ca in colet se afla un ceas. mereu scriu "piese" sau altceva.
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Cum sa trimiti un astfel de ceas prin posta? :shock:
pitagora

Mesaj de pitagora »

ceasul l-am trimis prima data in aprilie la servisat in japonia si a ajuns acolo dupa vreo luna jumate( am scris pe cutie SEIKO watch REPAIR) acum il astept din iunie sa vina acasa, am dovada ca japonezul l-a trimis pentru ca pot verifica pe situl lor din japonia, dar in ROMANIA, ghici? NU EXISTA UN ASEMENEA COD. eu ca prostu le-am zis sa il trimita direct la adresa X, si de atunci niciun semn, deci din mai eu ramas fara ceas si pana acum nimic, eu tot care credeam ca vine in maxim 2 saptamani( de aceea am si dat up periodic la post, am zis ca nu ma grabesc sa il dau, si ca trebuie sa apara, numai ca nu a mai aparut). Si toate astea din cauza MARILOR ceasornicari din bucur obor si inca un copil de vreo 20 de ani( MARE ceasornicar si el) din bucuresti, de la universitate, pe care i-am rugat doar sa il desfaca si sa ii dea un mic + PENTRU ca ramanea in urma cu 10-14 sec pe zi.. e de cand au pus domnii mana pe el ghici ce? pierdea 20-30 sec pe zi si fiind in garantie m-am hotarat sa il trimit in japonia, de unde nu a mai venit, fiind furat de NESIMTITII care merg pe faliment si trag serviciile postale dupa ei in mormant.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Credeam ca intern.

Daca a fost trimis cu EMS, problema e ca probabil la posta japoneza e acoperit doar tracking pana iese din Japonia, pe situl postei romane trebuie sa apara datele ce tin de teritoriul Romaniei.
Scrie răspuns