Cosulete spalare piese ceas

Vanzari ale ceasurilor si ale accesoriilor acestora.
Scrie răspuns
Tineghe

Cosulete spalare piese ceas

Mesaj de Tineghe »

Se vinde un set de cosulete pentru spalare piese de ceas.
Sunt confectionate din plastic la imprimanta 3D si plasa metalica. Plasticul este rezistent, a fost testat in neufalina, diluant si solutie ELMA 1:9.
Sunt 3 cosulete compartimentate diferit (1 fara compartimente, 1 cu 2 compartimente si 1 cu 4 compartimente). La cerere se poate compartimenta diferit, dupa preferintele fiecaruia.
Inaltimea fiecarui cosulet este de 13 mm

Componente: - 3 cosulete
- suportul pentru cosulete
- capac sub forma de sita
- capac cu arc

La cerere poate veni cu tija metalica, ce se poate prinde in auto-filetanta, sau fiecare poate sa-l adapteze la ce doreste. Eu il folosesc cu
auto-filetanta.
Produsele vor fi noi printate, cel din poza este personal. Se poate face dupa dorinta fiecaruia, iar culoarea va fi aleatorie.
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Tineghe

Re: Cosulete spalare piese ceas

Mesaj de Tineghe »

Buna ziua.
Am revenit cu un update la acele cosulete si anume am facut o masinarie.
Masinaria este confectionata la fel ca si cosuletele la imprimanda 3D, un motor electric si un regulator de turatie. Motorul este un motor cu reductor si merge la 12v si are 1360 de RPM.
Pentru spalare eu folosesc ELMA 1:9 si clatirea o fac cu alcool izopropilic. O las sa functioneze aproximativ 10 min in solutie (depinde cat de murdar este ceasul), iar apoi o clatesc.
Pentru mai multe detalii sau video-uri, va rog sa ma contactati in privat.
P.S. Daca are cineva ceva ideei de lucruri care ne-ar putea ajuta in ceasornicarie si se pot face la imprimanta 3D, va rog sa-mi spuneti :)
Multumesc!

Imagine

Imagine
Scrie răspuns