Salut,
cumpar un mecanism de Atlantic Worlsmaster 21 Jewels, U6300N (complet sau descompletat), incercand sa ii fac tatalui meu un cadou, o reconditionare a unui Atlantic ce si l-a cumparat acum zeci de ani, dar care are anumite piese defecte si pe care le-as imprumuta de un alt mecanism.
El vrea sa pastreze ceasul asa cu carcasa degradata, cadranul patinat, indicatoarele gaurite si acelasi mecanism, deci nu se pune problema de inlocuire ci doar sa ii aduca ceasornicarul la viata, mecanismului cu unele piese care ii lipsesc.
oferte pe pm
Merci.
cumpar mecanism U6300N pt piese/reconditionare
- bogdan_iasi
cumpar mecanism U6300N pt piese/reconditionare
Ultima oară modificat 03 Noi 2014, 22:26 de către bogdan_iasi, modificat 1 dată în total.
-
dumcatalin
Re: cumpar mecanism U6300N pt piese/reconditionare
te rog frumos spune pe thread ce piesele ti-ar trebui(daca ai idee)
mai am si eu niste piese de 6300N si poate as putea sa iti dau o mana de ajutor.
ps: si eu i-am facut unul tatalui meu pt ca stiam ca si-a dorit cand a fost mai tanar asa ca te felicit pt initiativa
mai am si eu niste piese de 6300N si poate as putea sa iti dau o mana de ajutor.
ps: si eu i-am facut unul tatalui meu pt ca stiam ca si-a dorit cand a fost mai tanar asa ca te felicit pt initiativa
Petre Tutea: Am dorit întotdeauna să fac o teză de doctorat cu tema "Aflarea în treabă ca metodă de lucru la Români”.
- bogdan_iasi
@dumcatalin ma interesez si revin aici cu raspuns.
Pana atunci...cine are un Unitas corect mana sus, cumpar!
Pana atunci...cine are un Unitas corect mana sus, cumpar!
- bogdan_iasi
cumpar mecanism Unitas!
- bogdan_iasi
- bogdan_iasi