Orient ''Mako'', Bulova, Glycine, Oriosa

Aici vor fi mutate toate topicurile care sunt inchise indiferent de vechime.
Încuiat
ion66

Orient ''Mako'', Bulova, Glycine, Oriosa

Mesaj de ion66 »

Vand aceste 4 ceasuri 1 japonez si 3 elvetiene astfel:

1. Orient Men's Black ''Mako'' Diver 200 m.
Considerat de multi unul dintre cele mai bune ceasuri cu pret de pana in 200 USD si ca avest ceas merita fiecare cent. Am si eu unul de 2 zile in afara de acesta si pot spune cu mana pe inima ca asa este. Mi-a trecut destule ceasuri prin mana chiar de cateva ori mai scumpe si chiar daca nu sunt si nu ma consider un foarte bun cunoscator pot sa spun totusi ca acest ceas chiar m-a dat gata prin modul in care este construit: frumusete, soliditate, finisare, functionare (sub 10 sec., cel putin cel care il port eu de 2 zile are undeva intre 5-7 sec aprox. dar cred ca si celalalt de la vanzare functioneaza la fel de bine ). Datele tehnice se gasesc pe internet berechet. Mecanism in-house automatic 21 Jewels (fara si intoarcere manuala) dar ajustat excelent ca precizie dupa cum am spus, totul otel inox, 41 mm fara cheita diametrul carcasei, geam cristal mineral, capac pe filet, cheitele ambele se infileteaza in carcasa, rezistent la apa 200 m (20 atm) -diver. Atentie are o bratara metalica (22mm latime} de o calitate superioara din zale pline (nu tabla indoita) din otel inox cum nu prea se gasesc la ceasuri din segmentul acesta de preturi ci la cele mai scumpe. Aceasta face ca chiar daca ceasul are o greutate considerabila de adevarat diver, cca 170 grame, ceasul sta perfect echilibrat pe mana fara sa tinda sa cada intr-o parte ca la cele cu bratara din tabla indoita mai usoara. Deasemeni acest ceas se muleaza foarte frumos pe mana in ciuda unei oarecare masivitati (nu foarte mare ci dimensiune perfecta la cei 41 mm fara cheita, zic eu) Setare data rapid din cheita principala pentru data din luna iar pentru ziua saptamanii din cea din dreptul orei 2. Indicii luminosi de la ore si limbi lumineaza foarte puternic pana dimineata (verificat).

Atentie: ceasul la vanzare este in stare noua si este cel pozat in cutie, din primele 4 poze (cu plasticul nedat jos de bratara) insa acesta are pe geam o f.f. fina zgarietura pe care eu am observat-o abia dupa aproape o zi intreaga, tot rasucindu-l. Se vede doar dintr-o pozitie si doar daca te uiti foarte atent. Si pretul cerut este in consecinta adica 460 ron. Pentru cineva foarte
pretentios (cu toate ca dupa o anumita purtare este aproape inevitabil sa nu apara si alte zgarieturi fine de la purtarea normala) pot oferi spre vanzare ceasul pe care il oprisem pentru mine si l-am purtat ieri si azi (2 zile), din pozele urmatoare (ceasul de pe mana mea in poze), care nu are absolut nici o zgarietura dar care are dat plasticul de pe bratara jos si scoase 2 zale de la ea pentru ca era foarte lunga (se dau si cele 2 zale bineinteles) pretul fiind de 520 ron pentru acesta.
Prioritate la vanzare are cel nedesfacut de 460 ron.
Ceasul se livreaza in cutia proprie, de calitate si foarte frumoasa dealtfel si aceasta.

Deci pret pentru cel la vanzare din cutie (in poze): 460 ron.

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

2. Ceas elvetian Bulova, anii '70 - '80 probabil ( nu stiu sigur), cu mecanism quart Swiss de foarte buna calitate ( nu ca cele din ziua de azi cu mecanisme Myota), carcasa gold plated, capac inox cu garnitura la locul ei. Un ceas extrem de frumos si intr-o stare foarte buna. Functionare ireprosabila dealtfel pentru un quartz elvetian. Cheita marcata cu semnul marcii. Curea neagra de calitate din piele , de culoare neagra. Clasic si modern in acelasi timp, perfect de purtat la o tinuta business dar nu numai.

Pret: 225 ron

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

3. Ceas elvetian de marca foarte buna Glycine, clasic anii '70-'80 probabil, mecanism quartz de calitate elvetian, stare foarte buna, doar o foarte mica pata la extremitatea de jos a cadranului ,undeva in dreptul de sub orele 5-6 la marginea de jos de tot, aproape imperceptibila dealtfel, cum se va vedea si din poze. Functionare ireprosabila bineinteles. Perfect pentru costum dar nu numai la aceasta tinuta. Cadran de culoare albastru electric.Ceasul este in intregime din otel inox inclusiv carcasa iar capacul este infiletat in carcasa si are garnitura la locul ei.

Pret: 220 ron

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

4. Ceas de dama elvetian (cred, nu stiu prea multe despre acesta - daca stie cineva sau daca gresesc cumva rog sa fiu corectat) Oriosa International, cca anii 70-80 cred, automatic, incabloc, antimagnetic, carcasa placata cu crom, capac pe filet si garnitura. Stare aproape NOS. Ceasul este practic ca nou. mecanismul automatic impecabil. Cred ca e de productie elvetiana nu stiu sigur si nu stiu calibrul (este exact sub balans inscris si nu pot sa deslusesct cu lupa mea datorita balansului si scrisului foarte mic).
Functioneaza impecabil in orice caz sub 10 secunde abatere pe zi, poate si mai bine, nu am putut sa urmaresc foarte bine atatea ceasuri. Culoare cadranului foarte frumosa si interesanta pe care nu stiu sa o descriu, mie mi se pare ca se vede ca un amestec de nuanta negru-maron-verzui inchis in degrade dinspre mijloc catre margine. Deci un ceas de dama automatic stare practic ca noua care functioneaza impecabil, pentru doamne pasionate de ceasuri cu mecanisme mecanice sau pentru sotiile, fiicele, soacrele ... celor iubitori de mecanice.

Pret mult chiar si sub un quartz: 220 ron

Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
ion66

Re: Orient ''Mako'', Bulova, Glycine, Oriosa

Mesaj de ion66 »

Preturi noi, reduceri importante:

Orient ''Mako'' Automatic Diver 200m: 410 Ron
Bulova Swiss: 170 Ron
Glycine Swiss: 170 Ron
Oriosa dama automatic: 150 Ron
ion66

Mesaj de ion66 »

Diver-ul Orient Mako s-a vandut. Multumesc cumparatorului si ceasornicar.ro
ion66

Mesaj de ion66 »

Reduceri de pret:

Bulova Swiss: 140 Ron
Glycine Swiss: 140 Ron
Oriosa automatic: 120 Ron
ion66

Mesaj de ion66 »

S-au vandut si Glycine si Oriosa.

A mai ramas doar Bulova Swiss (si eu care sincer, credeam ca asta e cel mai frumos - in realitate mult mai frumos decat in poze)
ion66

Mesaj de ion66 »

Se poate inchide topicul.

S-a dat si Bulova quartz Swiss (pe alt site de vanzari) aproape degeaba (50 de lei) :?
Încuiat