Poljot chronograf cal.3133
-
the_rocowboy
Poljot chronograf cal.3133
Poljot chronograf, anii 70-80, calibru 3133, 23 jewels, geam mineral glass, aurit, cadran negru, curea de piele noua,originala, scala tahimetrica, functionare ireprosabila ptr. un ceas rusesc, NU a fost purtat, Poze la mecanism nu am pus fiindca nu a fost desfacut.Pret: 200 dolari ,negociabil, taxe incl.

Ultima oară modificat 03 Mar 2009, 19:39 de către the_rocowboy, modificat 1 dată în total.
LUCIAN
-
the_rocowboy
Re: Poljot chronograf cal.3133
http://i274.photobucket.com/albums/jj27 ... Poljot.jpg
Am pus link-ul fiindca imaginea cealalta nu este intreaga...de ce ...nu stiu!!!
In reflexie se vede obiectivul aparatului foto...nu e un defect.
Mai multe detalii pe PM.
Am pus link-ul fiindca imaginea cealalta nu este intreaga...de ce ...nu stiu!!!
In reflexie se vede obiectivul aparatului foto...nu e un defect.
Mai multe detalii pe PM.
LUCIAN
-
the_rocowboy
Dupa cum suna la lovire usoara ...mie mi se pare hardlex....dar poate o fi un plastic rusesc mai rezistent...ce nu au facut rusii?!
...daca e plastic are valoare mai mica?...de fapt din cauza asta ma tem sa-l desfac ca poate are un mecanism....asian caliber 3133.
...daca e plastic are valoare mai mica?...de fapt din cauza asta ma tem sa-l desfac ca poate are un mecanism....asian caliber 3133.
LUCIAN
eu am spus ca e plexiglas (nu stiu de care exact - dar cine poate sa spuna din cateva poze care este diferenta intre plexiglas, hardlex si ce mai este) si nu mineral glass cum scrie in primul post.
in rest - ceasul pare sa fie complet original si daca tu zici ca nu l-ai desfacut sigur are in el un mecanism Poljot 3133. iar ca data de productie, eu estimez undeva in jurul anilor 1990-1995.
in rest - ceasul pare sa fie complet original si daca tu zici ca nu l-ai desfacut sigur are in el un mecanism Poljot 3133. iar ca data de productie, eu estimez undeva in jurul anilor 1990-1995.
toate au geam plexiglass , exceptie cele facute in/dupa 2006 care au carcasa integrala inox + geam cristalthe_rocowboy scrie:Dupa cum suna la lovire usoara ...mie mi se pare hardlex....dar poate o fi un plastic rusesc mai rezistent...ce nu au facut rusii?!
NU am auzit de copii chinezesti/asiatice ale calibrului 3133
bafta la vinzare !
-
the_rocowboy
Hai c-am dat-o'n glume.Cred ca eris are perfecta dreptate. Geamul poate fi din plexic..dar nu prea suna a plexic ci mai degraba a geam de Komandiskie , care era hardlex convex pare.Oricum am spus ca eu il am de 2 ani si ceva dupa ce m-am chinuit sa conving persoana care il avea, destul timp sa mi-l vinda.Ca sa spun drept nu l-am purtat de frica sa nu-i sparg geamul sa sa-l zgirii...daca ar fi fost SS, ehei...
Nu ma deranjeaza de loc aceste discutii, si oricum aceste ceasuri nu vor fi postate in alte site-uri...precum fac unii ''JUMPERI''. E o chestie de respect si fidelitate fata de ''Ceasornicar.ro"".In rest cred ca trebuie sa recunoasteti ca ultima oferta,( All For One...), este...soc!
Nu ma deranjeaza de loc aceste discutii, si oricum aceste ceasuri nu vor fi postate in alte site-uri...precum fac unii ''JUMPERI''. E o chestie de respect si fidelitate fata de ''Ceasornicar.ro"".In rest cred ca trebuie sa recunoasteti ca ultima oferta,( All For One...), este...soc!
LUCIAN
-
the_rocowboy
Ca sa nu mai fie confuzii...sticla e minerala, ceasul este pe alt post la vinzare in pachet.Rog inchiderea postului acesta.Multe multumiri "Ceasornicar.ro".
LUCIAN
nu e nici o confuzie, eu am acelasi fel de ceas cu geamul de "plastic".