Poljot chronograf cal.3133

Aici vor fi mutate toate topicurile care sunt inchise indiferent de vechime.
Încuiat
the_rocowboy

Poljot chronograf cal.3133

Mesaj de the_rocowboy »

Poljot chronograf, anii 70-80, calibru 3133, 23 jewels, geam mineral glass, aurit, cadran negru, curea de piele noua,originala, scala tahimetrica, functionare ireprosabila ptr. un ceas rusesc, NU a fost purtat, Poze la mecanism nu am pus fiindca nu a fost desfacut.Pret: 200 dolari ,negociabil, taxe incl.Imagine
Ultima oară modificat 03 Mar 2009, 19:39 de către the_rocowboy, modificat 1 dată în total.
LUCIAN
the_rocowboy

Re: Poljot chronograf cal.3133

Mesaj de the_rocowboy »

http://i274.photobucket.com/albums/jj27 ... Poljot.jpg
Am pus link-ul fiindca imaginea cealalta nu este intreaga...de ce ...nu stiu!!!
In reflexie se vede obiectivul aparatului foto...nu e un defect.
Mai multe detalii pe PM.
LUCIAN
User
Membru Special

Mesaj de User »

din ce stiu eu geamul este de plexiglas (cum ar fi de plastic).
Imagine
the_rocowboy

Mesaj de the_rocowboy »

Dupa cum suna la lovire usoara ...mie mi se pare hardlex....dar poate o fi un plastic rusesc mai rezistent...ce nu au facut rusii?!
...daca e plastic are valoare mai mica?...de fapt din cauza asta ma tem sa-l desfac ca poate are un mecanism....asian caliber 3133.
LUCIAN
User
Membru Special

Mesaj de User »

eu am spus ca e plexiglas (nu stiu de care exact - dar cine poate sa spuna din cateva poze care este diferenta intre plexiglas, hardlex si ce mai este) si nu mineral glass cum scrie in primul post.
in rest - ceasul pare sa fie complet original si daca tu zici ca nu l-ai desfacut sigur are in el un mecanism Poljot 3133. iar ca data de productie, eu estimez undeva in jurul anilor 1990-1995.
Imagine
eris

Mesaj de eris »

the_rocowboy scrie:Dupa cum suna la lovire usoara ...mie mi se pare hardlex....dar poate o fi un plastic rusesc mai rezistent...ce nu au facut rusii?!
...daca e plastic are valoare mai mica?...de fapt din cauza asta ma tem sa-l desfac ca poate are un mecanism....asian caliber 3133.
toate au geam plexiglass , exceptie cele facute in/dupa 2006 care au carcasa integrala inox + geam cristal :) :) :)
NU am auzit de copii chinezesti/asiatice ale calibrului 3133 :lol: :lol: :lol:
bafta la vinzare !
The hardest thing in the world to understand is the income tax.(Albert Einstein).
Work Smarter, Not harder !

Imagine
the_rocowboy

Mesaj de the_rocowboy »

Hai c-am dat-o'n glume.Cred ca eris are perfecta dreptate. Geamul poate fi din plexic..dar nu prea suna a plexic ci mai degraba a geam de Komandiskie , care era hardlex convex pare.Oricum am spus ca eu il am de 2 ani si ceva dupa ce m-am chinuit sa conving persoana care il avea, destul timp sa mi-l vinda.Ca sa spun drept nu l-am purtat de frica sa nu-i sparg geamul sa sa-l zgirii...daca ar fi fost SS, ehei...
Nu ma deranjeaza de loc aceste discutii, si oricum aceste ceasuri nu vor fi postate in alte site-uri...precum fac unii ''JUMPERI''. E o chestie de respect si fidelitate fata de ''Ceasornicar.ro"".In rest cred ca trebuie sa recunoasteti ca ultima oferta,( All For One...), este...soc!
LUCIAN
the_rocowboy

Mesaj de the_rocowboy »

Ca sa nu mai fie confuzii...sticla e minerala, ceasul este pe alt post la vinzare in pachet.Rog inchiderea postului acesta.Multe multumiri "Ceasornicar.ro".
LUCIAN
User
Membru Special

Mesaj de User »

:o

nu e nici o confuzie, eu am acelasi fel de ceas cu geamul de "plastic".
Imagine
Încuiat