La adevarata lui valoare nu stiu daca o sa-l folosesc ca e cam...adanca

Nic, intentia mea era sa fac prezentarea la intalnire, dar cineva...nu dam nume (Catalin!!!!) m-a somat public

Va multumesc!
Nu dom'le, toti forumistii seriosi sunt la fel de merituosi!ate14 scrie:Noroc ca sunt altii mai meritosi decat mine!![]()
Va multumesc!
catalin.v scrie:De multa vreme, uite ca este un an, prietenul Alex ne-a aratat niste fotografii superbe cu un ceas minunat, un ceas pe care si l-a dorit mult din moment ce-l poarta cu aceeasi bucurie.ate14 scrie: ...va prezint si eu prima achizitie din acest an...Longines Legend Diver, un ceas dorit!
Din pacate, postarea de acum un an in care ne arata foto-uri reusite ar trebui completata cu ceva: cu ce? cu un review facut in stilul sau caracteristic de prezentare, clar si concis, stil care imbinat cu superbele sale poze determina nasterea dorintelor de achizitie.
... te invit sa ne prezinti un review la acest minunat Longines Legend Diver.
Am subliniat acum cuvintele din citate pentru ca asa cum mi-am imaginat, asa s-a intamplat: Ate14 a dat dovada ca primul "lung de linie" realizat cu prezentarea Steinhart-ului nu a fost un noroc; desi nu lasa impresia ca se joaca in cuvinte, colegul nostru are o prezenta de spirit deosebita in a pune cuvintele unde si cum trebuie, precum cartile pe un raft, lasand impresia unei biblioteci pline si ingrijite... personal, ma plimb cu mintea prin fata acestei biblioteci iar cu varful degetelor simt in creier mirosul cartilor, le mangai trecand de la cotorul uneia la cotorul alteia, buricele degetelor salta usor de la o carte la alta.catalin.v scrie:Razvee cu siguranta se va bucura: frumos ar fi sa-ti urmeze cu impresiile sale despre piesa sa, ca tot a vrut (scrisesem initial "vreea" da' parca nu suna bine si n-am vrut sa apar la "La crati-ma") sa se "dueleze" in Longines-uri.
Si se vor bucura si alti colegi, cu siguranta: Razvyy, Nic, Bogdan, Claudiu, Achraf, Saphir si ha-haaa, multi altii!Avem rabdare... ca un an n-a intrebat nimeni nimic
.
Pun eu douaate14 scrie:Va multumesc, din nou![]()
Premiile mele constau in mesajele voastre! Si sunt coplesitoare!
Numai ceilalti posesori de LLD sunt suparati pe minedin moment ce nu vor sa puna si ei macar o poza
![]()
Pun eu inca una, poate ii starnesc asa!
Pepex, ai ramas codas, te disociezi de Clubul LLDate14 scrie:Asa, sa se vada ca nu sunt singurul nebun!![]()
Claudiu, cat.27, Calin, Bogdan, multumesc!