Orice asemanare nu este cu totul intamplatoare:bogdan1 scrie:

Un Lange are calitati intrinseci si solutii tehnice de netagaduit, pe cand acest LLD la urma urmei e tot inca un alt ceas cu un mecanism ETA, cred ca nu reprezinta o surpriza faptul ca nu sunt multi cei ce discuta despre acest ceas sau il au in posesie.ate14 scrie:Va doresc si voua sa va gasiti un model care sa va aduca atata bucurie! Si credeti-ma, se poate si fara carcase din platina, lustruite manual timp de 6 luni si fara mecanisme ce contin 1200 de piese. Si va spun asta ca fan inrait A.Lange&Sohne.
Nu va spun sa nu visati, dar va spun ca puteti iubi cu aceasi pasiune, indiferent de valoarea materiala!
Nu sunt fan curele NATO, mi se pare ca uratesc nejustificat ceasurile, iar incheietura mea nu se intelege deloc cu fibrele sintetice de la aceste curele, insa ma bucur cand citesc ca altii sunt fericiti cu astfel de combinatii.ate14 scrie:De 2 luni, il port pe o curea nato si declar cu mana pe inima ca este cel mai confortabil mod de a purta un ceas.
Cred că ți-a scăpat partea asta :Clipper scrie:Am citit si inteles prea bine din prima incercare,
Nu văd să fi fost sugerat undeva că trebuie să vrei ceasul prezentat.ate14 scrie: Va doresc si voua sa va gasiti un model care sa va aduca atata bucurie! Si credeti-ma, se poate si fara carcase din platina, lustruite manual timp de 6 luni si fara mecanisme ce contin 1200 de piese.
Este greu cand apelativul "Arnold"algisinfo scrie:Cred că ți-a scăpat partea asta :Clipper scrie:Am citit si inteles prea bine din prima incercare,Nu văd să fi fost sugerat undeva că trebuie să vrei ceasul prezentat.ate14 scrie: Va doresc si voua sa va gasiti un model care sa va aduca atata bucurie! Si credeti-ma, se poate si fara carcase din platina, lustruite manual timp de 6 luni si fara mecanisme ce contin 1200 de piese.