Maipun ca mecanismule si modificat pt. sec. central si are functie hack din aia frumoasa care opreste secundarul automat la ora 12 dupa ce tragi coronita? Pretul de nou a fost 1290E.

Seba prietene, intreaba-l pe ate14 care sunt parerile lui obiective referitor la Steinhart, el a avut unul, coronita era in forma de diamant si nu, nu cred ca avea peste 45mm.seba scrie:zaytsuca,felicitari(este un ceas foarte reusit) d-ul doctor Bogdan F.a avut unul identic....totusi,cei 47mm nu deranjeaza?(intreb asta deoarece ma bate gandul sa cumpar acest ceas
http://www.steinhartwatches.de/en/Nav-B ... ng,13.html dar ma gandesc ca este cam mult 47mmm....)
Exista si o versiune de 44mm,dar nu are coronita in forma de diamant......
Eu nu ma mai complic sa scriu cu diacritice, am scris "haita" si in ochi mi-a ramas haita (de lupi, ce suntemzaytsuca scrie:Cătălin, hiita se scrie cu î din a, hâită. Ha, că te-am prins. O să pun poze cu el la mâna şi poate fac un reviw, mă mai gândesc.
Vedeti ca in momentul in care faceti comanda pt.cel de 44 mm, aveti posibilitatea sa alegeti coronita in forma de diamant (asa am facut si eu cand am comandat ceasul).seba scrie: Exista si o versiune de 44mm,dar nu are coronita in forma de diamant......