Nu exista sectiune de Steinhart, asa ca v-a propun sa o deschid eu.
Am avut pana acum o experienta senzationala cu Steinhart.
Am achizitionat - la mana a doua - un B-uhr cu mecanism premium ST1. Spectaculos, bine lucrat, ieftin etc. Insa avea insa o zgarietura deranjanta pe cadran, foarte probabil de la o servisare anterioara.
Am contactat Steinhart (in Germania) si mi-au cerut 45 de euro ca sa schimbe cadranul (piesa + manopera). Mi s-a parut extraordinar de ieftin pentru un ceas care a costat (nou) 1.000 de euro.
Curierul (Fedex) pana in Germania si retur este gratuit (asigurat de catre Steinhart)
M-au anuntat ca ar putea dura 5 saptamani sa schimbe cadranul, l-au facut insa in 2 zile dupa ce l-au primit.
Insa, la transportul retur, curierul a asezat ceva greu pe cutia mea si a spart cutia originala a ceasului. Ceasul insa a ramas OK.
Am scris catre Steinhart si au fost atat de draguti incat mi-au trimis gratuit o cutie nou.
Servicii absolut ireprosabile! Ii recomand.
Steinhart
-
Re: Steinhart
Si eu am avut experiente bune cu ele.de la in bezel de 15 euro cumparat la care nu am platit transport.am.luat si un ocean one titanium de la ei.super ceas si super servicii.
Chestia interesanta ca is pastreaza valoare destul de bine.mai bine ca alti concurenti swiss.
Chestia interesanta ca is pastreaza valoare destul de bine.mai bine ca alti concurenti swiss.
-
-
Re: Steinhart
Experienta mai mult decat pozitiva cu Steinhart. Black Tritonul meu de 100 atm m -a insotit in toate dive-urile si majoritatea vacantelor, comportandu-se ireprosabil.
Lume fantastic la -24m, acolo unde cam totul este gri.
Lume fantastic la -24m, acolo unde cam totul este gri.