Ceasuri High End
Re: Ceasuri High End
Cu un Mac în spate pe ecranul căruia luceşte ceasornicar.ro.bograd scrie:Rolex Sub LV?
De unde se vede că şi nespunând nicio vorbă poţi da dovadă de inteligenţă şi umor. Chapeau.
De la un punct a inceput sa ma surprinda mai mult persoana decat ceasurile prezentate... nici ca piese si nici ca atitudine nu am mai intalnit similitudine; in plus sesizez mult bun-simt (cine s-ar fi abtinut sa nu-i dea un raspuns lui Zar ?!).catalin.v scrie: @ clepsidra: de-abia te-ai inscris pe acest forum si ai reusit sa ma impresionezi deosebit cu aceasta fotografie - de-altfel, din cele trei postari de pana acum, doua cuprind imagini deosebite.
Desi nu ai postat nici-un cuvant, personal iti spun: bine-ai venit pe acest forum si sa ne mai bucuri cu imagini (cea de mai sus repet, este un cadru minunat de reusit - si aici nu ma refer strict la obiectul numit ceas - ci datorita focalizarii, a luminii folosite si obtinerea culorilor).
Felicitari inca odata!
clepsidra scrie:
Respect total, oricine-ai fi.
In alta ordine de idei, am ajuns sa visez toate ceasurile prezentate. O fi din cauza parului de pe mana?!
Nu e high end??? 
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

Pt. cel care ai sters :
Nu te mai deranja sa-mi raspunzi, in caz ca intentionai.
M-am lamurit cum gandesti.
Un exemplu : Rolex - Submariner il incadrezi la ceas H-E.
Jalnica moderare ...
Nu te mai deranja sa-mi raspunzi, in caz ca intentionai.
M-am lamurit cum gandesti.
Un exemplu : Rolex - Submariner il incadrezi la ceas H-E.
Jalnica moderare ...
AR1070-56E
Nu comentez nimic legat de Campanola pentru că nu am văzut nici ce poze sau text era, şi nici nu ştiu cine a şters ce.
Dar în legătură cu Rolex, nu ai dreptate.
Fotografia cu Submarinerul a fost postată într-un cu totul alt context. Colegul clepsidra nu a avut în intenţie să o posteze aici, fiindcă ştie foarte bine că nu e un ceas high-end. A făcut poza şi a trimis-o deoarece cineva în glumă spunea că poate nu ar fi ceasurile lui, iar omul a pozat monitorul şi ce avea atunci la mână pentru a-şi dovedi (într-un mod foarte elegant) buna credinţă... S-a întâmplat să nu aibă decât un Rolex, asta e. Deci moderatorul în acel caz a procedat foarte corect.
Dar în legătură cu Rolex, nu ai dreptate.
Fotografia cu Submarinerul a fost postată într-un cu totul alt context. Colegul clepsidra nu a avut în intenţie să o posteze aici, fiindcă ştie foarte bine că nu e un ceas high-end. A făcut poza şi a trimis-o deoarece cineva în glumă spunea că poate nu ar fi ceasurile lui, iar omul a pozat monitorul şi ce avea atunci la mână pentru a-şi dovedi (într-un mod foarte elegant) buna credinţă... S-a întâmplat să nu aibă decât un Rolex, asta e. Deci moderatorul în acel caz a procedat foarte corect.
Campanola este un ceas High-End. Faptul ca unii nu sunt de acord - e problema lor. Nu exista motiv intemeiat pt. stergerea pozelor, inafara rautate si altele ... 
AR1070-56E
Zar, uite o sugestie pentru tine, cand vrei sa treci la next level

Voi re-posta o parte din poze la alt topic. Dar review nu-i mai fac, sigur se va gasi un ''destept'' sa-l stearga, iar eu nu muncesc degeaba plus timp investit ... 
AR1070-56E
Eu am doua nelamuriri...
Cine a sters pozele...
De ce este High-end Citizenul??
Cine a sters pozele...
De ce este High-end Citizenul??

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Ok,cu strsul m-am lamurit...
Dar cu partea a doua nu inca...

Dar cu partea a doua nu inca...

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
E high-end pentru quartz, probabil si prin finisaje, asamblare manuala.
Se pot gasi motive pentru a ramane sau nu, depinde pe ce vrei sa te concentrezi.
Oricum, nu e placut sa te trezesti cu pozele sterse. Cred ca se putea trimite o explicatie prin mp.
Se pot gasi motive pentru a ramane sau nu, depinde pe ce vrei sa te concentrezi.
Oricum, nu e placut sa te trezesti cu pozele sterse. Cred ca se putea trimite o explicatie prin mp.