Rog Evaluare
Rog Evaluare
Buna ziua.Ceasul este din anul 1974 rog evaluare.

Re: ROG EVALUARE
Vanzatorul ce suma ti-a cerut ?
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Eu detin acest ceas de la bunicul meu. Nu doresc vanzarea lui neaparat, ci sa aflu cat valoreaza. Multumesc !
-
Frumos ceas,insa ar trebui poze mai detaliate,la lumina naturala,si daca se poate si cu mecanismul
Nu sunt acasa nu pot face alte poze.Ceasul este intr-o stare foarte buna a fost putin timp folosit,fiind tinut in cutie, prezinta doar mici zgarieturi,cu mecanismul pot gasi poza pe internet din alt anunt,si sa postez.
Re: Rog Evaluare
Asa arata mecanismul(mentionez ca poza nu este facuta de mine,este luata dupa internet de la un ceas identic)
Astept evaluarea.Multumec.

Astept evaluarea.Multumec.
In seara aceasta sper sa postez poze cu mecanismul ceasului de acasa,poate nu e la fel ca acest mecanism luat de pe net. nu stiu cat de clare vor iesi,nu am o camera foto prea buna. Nicio alta parere despre acest Rotary pana acum ?
-
- Site Admin
Ca si mecanism, ce aveti dvs este un valjoux 7733 - frumos ceas, frumoase mecanisme, sa aveti grija de el; recomandabila o revizie serioasa la Claudiu (nu de alta, dar daca nu a vazut un ceasornicar de mult timp, uleiurile clar s-au oxidat si ar fi pacat de mecanism)
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Gata si pozele originale.le-am facut acum.scuze pentru claritate.Cureaua nu este originala,este schimbata de mine.Ceasul functioneaza foarte bine. Sper ca va sunt de ajutor cele 2 poze.

-
- Site Admin
Pret - ca si pret de evaluare (nu de vanzare) - personal, il consider pe la 300 eur
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
Multumesc de raspuns.Mai astept pareri daca se poate.
-
Avand carcasa aurita, un mecanism foarte des intalnit si nefiind o marca deosebita l-as plasa mai degraba la 200€.
-
- Site Admin
Alex, daca te referi cu 200 eur la pret de vanzare, esti generos - cunosc unul identic vandut deja de un amic bun cu 550 ron
-
Am incercat sa fiu generos ...Alex Clej scrie:Avand carcasa aurita, un mecanism foarte des intalnit si nefiind o marca deosebita l-as plasa mai degraba la 200€.