Rog Evaluare

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
cdcdcd

Rog Evaluare

Mesaj de cdcdcd »

Buna ziua.Ceasul este din anul 1974 rog evaluare.

Imagine
Gabi1

Re: ROG EVALUARE

Mesaj de Gabi1 »

Vanzatorul ce suma ti-a cerut ?
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
cdcdcd

Mesaj de cdcdcd »

Eu detin acest ceas de la bunicul meu. Nu doresc vanzarea lui neaparat, ci sa aflu cat valoreaza. Multumesc !
vasi.utziu

Mesaj de vasi.utziu »

Frumos ceas,insa ar trebui poze mai detaliate,la lumina naturala,si daca se poate si cu mecanismul
cdcdcd

Mesaj de cdcdcd »

Nu sunt acasa nu pot face alte poze.Ceasul este intr-o stare foarte buna a fost putin timp folosit,fiind tinut in cutie, prezinta doar mici zgarieturi,cu mecanismul pot gasi poza pe internet din alt anunt,si sa postez.
cdcdcd

Re: Rog Evaluare

Mesaj de cdcdcd »

Asa arata mecanismul(mentionez ca poza nu este facuta de mine,este luata dupa internet de la un ceas identic)

Imagine

Astept evaluarea.Multumec.
cdcdcd

Mesaj de cdcdcd »

In seara aceasta sper sa postez poze cu mecanismul ceasului de acasa,poate nu e la fel ca acest mecanism luat de pe net. nu stiu cat de clare vor iesi,nu am o camera foto prea buna. Nicio alta parere despre acest Rotary pana acum ?
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Ca si mecanism, ce aveti dvs este un valjoux 7733 - frumos ceas, frumoase mecanisme, sa aveti grija de el; recomandabila o revizie serioasa la Claudiu (nu de alta, dar daca nu a vazut un ceasornicar de mult timp, uleiurile clar s-au oxidat si ar fi pacat de mecanism)
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
cdcdcd

Mesaj de cdcdcd »

Gata si pozele originale.le-am facut acum.scuze pentru claritate.Cureaua nu este originala,este schimbata de mine.Ceasul functioneaza foarte bine. Sper ca va sunt de ajutor cele 2 poze.

Imagine

Imagine
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Pret - ca si pret de evaluare (nu de vanzare) - personal, il consider pe la 300 eur
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
cdcdcd

Mesaj de cdcdcd »

Multumesc de raspuns.Mai astept pareri daca se poate.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Avand carcasa aurita, un mecanism foarte des intalnit si nefiind o marca deosebita l-as plasa mai degraba la 200€.
MladinDorian
Site Admin

Mesaj de MladinDorian »

Alex, daca te referi cu 200 eur la pret de vanzare, esti generos - cunosc unul identic vandut deja de un amic bun cu 550 ron
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Alex Clej scrie:Avand carcasa aurita, un mecanism foarte des intalnit si nefiind o marca deosebita l-as plasa mai degraba la 200€.
Am incercat sa fiu generos ...:oops:
cdcdcd

Mesaj de cdcdcd »

Multumesc tuturor.
Scrie răspuns