evaluare

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
vicol stefan

Re: evaluare

Mesaj de vicol stefan »

pt oameni de pe sait . ceasurile astea valoreaza doi bani.. ca pareri...daca vrei sa le pastrezi , valoarea lor este cea care ai platit o...eu am expus ceasuri care aici au fost subevaluate...valoarea o faci tu...in functie de ca ati permite bugetul.
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

vicol stefan scrie:pt oameni de pe sait . ceasurile astea valoreaza doi bani.. ca pareri...daca vrei sa le pastrezi , valoarea lor este cea care ai platit o...eu am expus ceasuri care aici au fost subevaluate...valoarea o faci tu...in functie de ca ati permite bugetul.
Aloooooo, dl. Vicol, ce strada cautati ??! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Remil

Mesaj de Remil »

vicol stefan scrie:pt oameni de pe sait . ceasurile astea valoreaza doi bani.. ca pareri...daca vrei sa le pastrezi , valoarea lor este cea care ai platit o...eu am expus ceasuri care aici au fost subevaluate...valoarea o faci tu...in functie de ca ati permite bugetul.
eu ii apreciez pe ,, oameni de pe sait ,, si tin cont de parerea lor , sunt de acord si cu dumneavoastra ca valoarea ceasuli este cea care o platesc , dar de cate ori am cerut o parere , un ajutor , am primit si am fost multumit , daca am primit un raspuns ca ceasul meu [rusesc ] valoreaza ,, doua beri ,, nu m-am suparat , asta este , si inca ceva ,,oameni de pe sait ,,nu percep taxe ca raspunda tuturor , este o munca benevol sii stimez . o seara buna
vicol stefan

Mesaj de vicol stefan »

gabi ... caut strada .......securistule.... te crezi biricu saitului? ai servisat si tu vreun ceas ...parerea mea!!!
vicol stefan

Mesaj de vicol stefan »

domnule remri...nu cred ca ve-ti gasi o intelegere calduroasa pe saiul asta ...lumea este mult prea invidioasa...daca expui un caeas de daua beri sau unul cat valoarea unui apartament ,vei fi tratat tot ca pe un nimic...iei sant mieji... uneori...uneori te ajuta, te sustin...uneori ati vine sa le arunci ...daca vrei si ati place , cumpara tot ce ati permite buzunarul si ati place ... nu cere sa fie evaluate ca vei fi dezamagit ...eu unul pot sa va dovedesc ...in topingurile nele ...wau ...si sant cateva....
RudolfF

Mesaj de RudolfF »

Hehe.. Avem cativa forumisti care l-au serbat pe sfantu' patrick al irlandei :mrgreen:
Remil

Mesaj de Remil »

vicol stefan scrie:domnule remri...nu cred ca ve-ti gasi o intelegere calduroasa pe saiul asta ...lumea este mult prea invidioasa...daca expui un caeas de daua beri sau unul cat valoarea unui apartament ,vei fi tratat tot ca pe un nimic...iei sant mieji... uneori...uneori te ajuta, te sustin...uneori ati vine sa le arunci ...daca vrei si ati place , cumpara tot ce ati permite buzunarul si ati place ... nu cere sa fie evaluate ca vei fi dezamagit ...eu unul pot sa va dovedesc ...in topingurile nele ...wau ...si sant cateva....
nu sunt de acord cu dumneavoastra cu parerea despre sait , eu am fost ajutat , aici sunt mesteri ceasornicari si colectionari carora le pot cere o parere , eu sunt pasionat de ceasuri si nu sunt de meserie , sunt miner , in domeniu ceasuri sunt un ,,nime-n drum si plin de praf ,, am multe ceasuri si o sa mai cumpar [ este o boala ] . cu ce moneda platim aia primim rest . o seara buna va doresc , respect
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

vicol stefan scrie:gabi ... caut strada.... ...securistule.... te crezi biricu saitului? ai servisat si tu vreun ceas ...parerea mea!!!
Alcoolul distruge celulele nervoase, nadajduiesc ca veti ramane cu cele linistite !! :oops: :oops:
PS. ..... !! :oops:
Ultima oară modificat 17 Mar 2013, 21:22 de către Gabi1, modificat 1 dată în total.
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
vicol stefan

Mesaj de vicol stefan »

ahha...eu sant bodyguard...nu ara nici o legatura meseria ...uni securisti pe aici...pasiunea esta alta ...domnule . va respect pasiunea ...si a sustin...cu respect.
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

vicol stefan scrie:gabi ... caut strada ... ...securistule.... te crezi biricu saitului? ai servisat si tu vreun ceas ...parerea mea!!!
Si eu voi sutine (in cazul in care se repeta genul acesta de iesiri) EXCLUDEREA!
Se poate purta un dialog (sau o disputa) in limite civilizate!
vicol stefan

Mesaj de vicol stefan »

eu zic din cele mai civilizate...ca cauta gabi1 in strada mea!...eu sustin o cauza...ce e gresit...pe mine ma-ti facut praf ..
omul asta chiar nu a cerut prea mult si a primit cu varf si andesat ....parerea mea.
Remil

Mesaj de Remil »

multumesc pentru gazduire si raspunsuri , stergeti postul va rog ca se agita spiritele . multumesc
vicol stefan

Mesaj de vicol stefan »

domule emil,acesta este un toping care pot lua parte toti cei ce au un cont ...novice sau expert ..ca dl alex , sau claudiu si restul care sustin cauza si sant pro...restul sant ca si mine sau ca dumneavoastra, care cerem pareri...dl buf0n cerea pareri chiar daca esta moderator , si dupa cum spunea dansul "nu sant mieji"...respectele mele ...si ei o mai dau im bara ...mai ales in cazul evaluarilor ...un ceas caea pt moderatori coste 3 lei , noi vovici platim sume mai mari...e alegerea noastra ca si cumparatori care platim niste ceasuri care unia le culeg da la gunoi ...nu ne baga nimeni mana in buzunar sa ne ia bani...cumparam si gata...si le postan aici cu mandrie ,in prostia noastra ...
si ni se spune "frank" face o bere...DOMNILOR ,este jignitor ucrul asta oricat ar fi de adefarat...scuzat sa-mi fie impertinenta...
nu stiu cum santeti catalogat in fata moderatorilor ...eu unul sant catalogat ca si bisnitar sau ca sa avea vre-un amanet ...sau camatar ...sata-i doare cel mai tare ...la mine , in cazul meu a fost altfel ...durerea era cum de am pus mana pe ceasuri la care uni viseaza ...sau nu-si permit....are cineva din moderatori intrebari pt mine sa le puna aici...sau cei care au cont ...pe mine ma ameninta ca a-mi dau" ban"...DOMNILOR ...eu nu pierd nimic ....DOMNIILE VOASTER ....DA
vicol stefan

Mesaj de vicol stefan »

haideti domnilor ...dati cu toaipa"n mine ....sau va uitati la protv...
andrei12345

Mesaj de andrei12345 »

Haoleo domnule Stefan...la cate topinguri ati dat pe aici iese o Pizza de minune :mrgreen:
Stiu din propia experienta ca Gabi are un oarecare aer ironic in unele posturi dar totusi...sa va legati de neamurile dumnealui?! :oops: Un pic de mistocareala inteligenta ajungea :lol: Oricum,Gabi are dreptate in cazul de fata ca si restul utilizatorilor care au postat pe acest topic.....
O seara buna
Încuiat