ceas exactus 41 rubine

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
adichis

ceas exactus 41 rubine

Mesaj de adichis »

va rog cateva detalii si un pret informativ, pe paginile romanesti nu am gasit nimic, multumesc
Imagine
Imagine
Imagine
Remil

Re: ceas exactus 41 rubine

Mesaj de Remil »

effect4effect scrie:mecanism - ETA 2451

pret vezi link sau google.

http://www.ebay.co.uk/itm/Used-Vintage- ... 2ec64c6de1

Imagine
va salut , e ok , am vazut ce scrie pe rotor , dar nu imi explic unde poate sa aiba atatea rubine , din cate am citit rusi au facut cu 31 rubine , stima
adichis

Mesaj de adichis »

[quote="effect4effect"]in cele doua rotite se afla 18 rubine,daca nu ma insel,restul pana la 41 in locurile clasice unde se monteaza rubine intr-un mecanism.

cred ca in cele doua rotite sunt 16 dar posibil sa fie si 18 l`am deschis sa`i fac poze si am pus foarte greu capacul inapoi ,de atunci nu l`am mai desfacut,am vazut ceas care depasea 50 de rubine, sunt convins ca jumatate sunt decorative dar cum ziceti dvs. unde sunt celalalte ?

pana la urma e bun de ceva ceasul asta ? merita sa`l pastrez ?
Remil

Mesaj de Remil »

adichis scrie:
effect4effect scrie:in cele doua rotite se afla 18 rubine,daca nu ma insel,restul pana la 41 in locurile clasice unde se monteaza rubine intr-un mecanism.

cred ca in cele doua rotite sunt 16 dar posibil sa fie si 18 l`am deschis sa`i fac poze si am pus foarte greu capacul inapoi ,de atunci nu l`am mai desfacut,am vazut ceas care depasea 50 de rubine, sunt convins ca jumatate sunt decorative dar cum ziceti dvs. unde sunt celalalte ?

pana la urma e bun de ceva ceasul asta ? merita sa`l pastrez ?
ceasul este bun [ETA] , rotile alea cu o gramada de rubine pe ele sunt pentru decor ca nu le vad rostul pentru altceva , am si eu un exactus cu 25 rubine [ ETA 2789 ] .
Scrie răspuns