va salut , e ok , am vazut ce scrie pe rotor , dar nu imi explic unde poate sa aiba atatea rubine , din cate am citit rusi au facut cu 31 rubine , stima
[quote="effect4effect"]in cele doua rotite se afla 18 rubine,daca nu ma insel,restul pana la 41 in locurile clasice unde se monteaza rubine intr-un mecanism.
cred ca in cele doua rotite sunt 16 dar posibil sa fie si 18 l`am deschis sa`i fac poze si am pus foarte greu capacul inapoi ,de atunci nu l`am mai desfacut,am vazut ceas care depasea 50 de rubine, sunt convins ca jumatate sunt decorative dar cum ziceti dvs. unde sunt celalalte ?
pana la urma e bun de ceva ceasul asta ? merita sa`l pastrez ?
effect4effect scrie:in cele doua rotite se afla 18 rubine,daca nu ma insel,restul pana la 41 in locurile clasice unde se monteaza rubine intr-un mecanism.
cred ca in cele doua rotite sunt 16 dar posibil sa fie si 18 l`am deschis sa`i fac poze si am pus foarte greu capacul inapoi ,de atunci nu l`am mai desfacut,am vazut ceas care depasea 50 de rubine, sunt convins ca jumatate sunt decorative dar cum ziceti dvs. unde sunt celalalte ?
pana la urma e bun de ceva ceasul asta ? merita sa`l pastrez ?
ceasul este bun [ETA] , rotile alea cu o gramada de rubine pe ele sunt pentru decor ca nu le vad rostul pentru altceva , am si eu un exactus cu 25 rubine [ ETA 2789 ] .