ceasuri originale sau nu

Aici vor fi postate toate cererile de identificare. Nu se fac evaluari.
Scrie răspuns
AlexEry

ceasuri originale sau nu

Mesaj de AlexEry »

buna ziua. Am achizitionat si eu un ceas seiko 5 si nu stiu daca este original. Pe sticla este gravat si simbolul "5" de la seiko. si am primit inca un ceas marca musini dar nu am gasit nici un rezultat pe google. Ma puteti ajuta sa stiu daca sunt originale sau daca au ceva valoare. Sunt nou in treaba asta cu ceasurile.
Bebe

Re: ceasuri originale sau nu

Mesaj de Bebe »

Fara poze clare nu te poate ajuta nimeni.
"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
Bebe

Mesaj de Bebe »

"Bieţii copii, ce să înveţe, bă, de la ăi mari?" - Marin Sorescu
AlexEry

Mesaj de AlexEry »

pozele aici

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
Zar

Mesaj de Zar »

Seiko - 5 e fals. Nu exista model fara calendar (day-date). :wink:
AR1070-56E
AlexEry

Mesaj de AlexEry »

asa ma gandeam si eu. dar totusi mie mi sa parut ft interesant ca are si pe geam gravat 5-ul si ma gandeam ca totusi poate :D mersi de raspuns :wink:
AlexEry

Mesaj de AlexEry »

mai am cateva ceasuri daca ma puteti ajuta sa vedem daca sunt originale sau valoreaza ceva. apropo de Seiko-5, modele mai vechi (asa de vreo 30-40 de ani) si acelea aveam calendar(day-date) pt ca pe geam la poza postata mai sus este emblema "Seiko 5"??. Si mai am un orientex dar ce mi s-a parut interesant e k in sigla de pe cadran este un "O" intre cei doi lei.

Va multumesc si astept raspunsuri.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
valistoica1

Mesaj de valistoica1 »

Nu vreau sa fiu rautacios , dar felul in care te exprimi in scris nu este chiar pe intelesul tuturor . Daca esti de curind pe forum ai o circumstanta atenuanta , insa inainte de a te fi apucat sa intrebi ai fi facut bine sa mai si citesti pe ici , pe colo . Atunci probabil ca ai fi observat ca lumea pe aici , de regula , se exprima in limba romana si nu prea agreeaza limbajul asta de tip Mirc , Yahoo Messenger , gradi in loc de gradinita , geogra in loc de geografie , k in loc de ca ,O.K. in loc de bine , kk in loc de mai stiu eu ce , etc. As putea sa pun pariu ca ai virsta sub 25 de ani , asta nu inseamna nimic rau , dar stau uneori si ma gindesc ca , de exemplu , pe acest site se mai chinuie si babaciuni ca mine sa priceapa cite ceva , altii de pe afara la fel si genul asta de slutire a limbii romane deranjeaza . Iar cind spun aceste lucruri ma refer si la faptul ca semnele de punctuatie sau de ortografie ( nu spun ca strict este cazul tau , mai sint si altii ) sint puse aiurea ori lipsesc cu desavirsire , ca daca pe vremuri la formele de plural se omitea scrierea cu doi sau cu trei de i , dupa caz , noile generatii au cazut in extrema cealalta si folosesc mai multi i in cadrul unui cuvint decit este nevoie ( probabil sa para mai destepti decit aia care papau litera respectiva ), ca sa nu mai vorbesc de faptul ca fraza ta nu are inceput , nu are sfirsit , iar exprimarea este greoaie , dezlinata si nu se stie cind intrebi sau cind faci o afirmatie cu titlu de certitudine . Pe de alta parte, dar nu in ultimul rind , ceasul la care te referi prin cuvintul Orientex se pare ca este , dupa parerea mea , Oreintex , ceea ce nu este acelasi lucru . Desi aici m-as contrazice singur , pentru ca in oricare varianta tot un stift este . Concret , o incercare de imitatie de musama , un ceva ce vrea sa semene a Orient , dar care este o chinezarie de doi lei . Sper sa nu deranjez prea tare daca iti voi mai spune si faptul ca fotografiile dumitale sint , daca nu de ris , atunci sint de plins si nu m-as mira prea tare daca ceilalti colegi de pe forum vor intirzia cu raspunsul pe care fiecare il crede de cuviinta a fi dat . Sper ca nu am fost prea dur , iar daca am jignit cumva , imi cer umil scuze .
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Foarte corect ceea ce ai scris valistoica1 .
Ceasurile sint niste chinezarii ordinare . Mi-e greu si sa le numesc ceasuri .
Pacat de oamenii care dau banii pe asa ceva. Chiar si cadou de as primi asa ceva , ar fi o jignire ...daca omul stie ce face cadou .
Probabil din aceasta cauza multi colegi evita astfel de raspunsuri radicale !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
AlexEry

Mesaj de AlexEry »

Stai linistit nu ma supar din atat. Ai dreptate ca am sub 25 de ani si nu prea stiu eu cum sa vorbesc mai elaborat sau foarte corect gramatical. Multumesc oricum pentru sinceritate si imi cer scuze ca v-am rapit timpul
valistoica1

Mesaj de valistoica1 »

Remarcabila atitudinea dumitale ! Ai nota 10 din acest punct de vedere .
Scrie răspuns