ceas timex
-
speedy99spd
ceas timex
ce imi puteti spune despre acest ceas nu il gasesc nicaieri acest model timex expedition serie 238rr
-
Razvan2276
-
speedy99spd
Re: ceas timex
ceasul este quartz ideea e k nu stiu cum sa atasez poze le nu stiu cum e cu url ul
-
speedy99spd
asta e ceasu pe spate in afara de timex si seria bateriei nu scrie mai nimik are serie 238 rr din ce stiu e printre primele modele d expedition dar as vrea sa aflu mai multe despre el ca nu lam gasit pe nicaieri si mia zis cineva k la vazut intrun catalog vechi de la timex si ca sar putea sa fie limited ...akm nu stiu poate ma puteti ajuta sa aflu mai multe
Ne-ai ucis cu limbajul mirc.
Salut,
Din cate inteleg eu, ai vrea sa aflii o valoare a acestui ceas, care, din punctul meu de vedere ar trebuii sa o stabilesti in functie de ce gasesti pe internet pe la site-urile unde se vand ceasuri de acest gen (poate gasesti chiar si aici in forum unul care sa semene cu al tau). Parerea mea despre acest ceas e simpla, e un ceas costruit ieftin de la inceput ca si swatch-ul sau casio (anumite modele) si alte branduri de acest nivel. Are probabil un mecanism miyota sau ceva de la firmele care tin de seiko, care nu sunt foarte scumpe. Chiar daca ar fi ceva limited edition nu poate sa fie foarte scump si ar scrie pe el ceva de genu: 001083/999999. Scuze ca sunt direct dar putine modele de la timex sunt de ordinul miilor de lei si acolo se duc cel mai probabil pana in 2000 lei si aici ma refer la ceasuri noi pret de magazin chiar daca or fi ele limited edition. Pana acum este un ceas simpatic care daca functioneaza poartal sanatos in continuare sau fal cadou
O seara placuta
Din cate inteleg eu, ai vrea sa aflii o valoare a acestui ceas, care, din punctul meu de vedere ar trebuii sa o stabilesti in functie de ce gasesti pe internet pe la site-urile unde se vand ceasuri de acest gen (poate gasesti chiar si aici in forum unul care sa semene cu al tau). Parerea mea despre acest ceas e simpla, e un ceas costruit ieftin de la inceput ca si swatch-ul sau casio (anumite modele) si alte branduri de acest nivel. Are probabil un mecanism miyota sau ceva de la firmele care tin de seiko, care nu sunt foarte scumpe. Chiar daca ar fi ceva limited edition nu poate sa fie foarte scump si ar scrie pe el ceva de genu: 001083/999999. Scuze ca sunt direct dar putine modele de la timex sunt de ordinul miilor de lei si acolo se duc cel mai probabil pana in 2000 lei si aici ma refer la ceasuri noi pret de magazin chiar daca or fi ele limited edition. Pana acum este un ceas simpatic care daca functioneaza poartal sanatos in continuare sau fal cadou
O seara placuta
- andrei12345
Mecanismul nu este Seiko este CHINA.Timex produce ceasuri de calitate relativ slaba si nu cred ca merita comparat cu Casio sau Swatch din nici un punct de vedere.bct10 scrie:Salut,
Din cate inteleg eu, ai vrea sa aflii o valoare a acestui ceas, care, din punctul meu de vedere ar trebuii sa o stabilesti in functie de ce gasesti pe internet pe la site-urile unde se vand ceasuri de acest gen (poate gasesti chiar si aici in forum unul care sa semene cu al tau). Parerea mea despre acest ceas e simpla, e un ceas costruit ieftin de la inceput ca si swatch-ul sau casio (anumite modele) si alte branduri de acest nivel. Are probabil un mecanism miyota sau ceva de la firmele care tin de seiko, care nu sunt foarte scumpe. Chiar daca ar fi ceva limited edition nu poate sa fie foarte scump si ar scrie pe el ceva de genu: 001083/999999. Scuze ca sunt direct dar putine modele de la timex sunt de ordinul miilor de lei si acolo se duc cel mai probabil pana in 2000 lei si aici ma refer la ceasuri noi pret de magazin chiar daca or fi ele limited edition. Pana acum este un ceas simpatic care daca functioneaza poartal sanatos in continuare sau fal cadou![]()
O seara placuta
Sa-l porti sanatos!
-
speedy99spd
da multumesc frumos ,scuze pentru limbajul mirc dar am postat de pe telefon si a fost mult mai comod sa scriu asa cat despre ceas el functioneaza dar am incercat toate variantele sa il gasesc ca si model si nu dau de el nicaieri ...asta e ....multumesc inca o data
-
speedy99spd
mecanismul este s.epson corp japan ,am desfacut eu ceasul si m am uitat