evaluare, detalii ceas omega
evaluare, detalii ceas omega
imi spuneti valoarea acestui ceas , mecanism 1342 are 6 sau 7 rubine , nu am alte poze deci va rog din aceasta poza daca puteti sa`mi spuneti una alta... multumesc

Re: evaluare, detalii ceas omega
vad ca nimeni nu isi da cu parerea, am vrut sa cumar acest ceas si vroiam sa stiu una alta dar vad ca lumea e rezervata in pareri...
-
Alexvintage
" Lumea" nu agreaza quartz-ul.
-
MladinDorian
- Site Admin
Alex are dreptate, pe de alta parte ceasul are o mare problema - lipseste bratara dedicata - ca atare, potin probabil sa ii putem stabili o valoare unitara ; mai degraba de mecanism,cadran ace, capac spate etc
'If you wish to control others you must first control yourself'-Miyamoto Musashi
eu inteleg ca lumea nu agreaza ceasurile quartz dar pt. asta o parere sau un sfat se poate da,ceasul a fost negociat la 280 lei si pare a nu fi o suma mare dar totusi am vrut sa intreb...dayryad scrie:Alex are dreptate, pe de alta parte ceasul are o mare problema - lipseste bratara dedicata - ca atare, potin probabil sa ii putem stabili o valoare unitara ; mai degraba de mecanism,cadran ace, capac spate etc
oricum multumesc dayryad pt. ca ai incercat cat de cat
-
valentin1234
Daca vrei neaparat un Omega si presupunand ca mecanismul este intact si original, ceasul isi
merita banii. O problema mare insa vei avea cu bratara care are o prindere mai speciala si care
probabil va trebui facuta pe comanda ca sa arate cat de cat si sa fie sigura - evident ma refer
la o curea de piele - bratara originala fiind greu de gasit si costand mai mult decat ai dat pe ceas!
Succes!
merita banii. O problema mare insa vei avea cu bratara care are o prindere mai speciala si care
probabil va trebui facuta pe comanda ca sa arate cat de cat si sa fie sigura - evident ma refer
la o curea de piele - bratara originala fiind greu de gasit si costand mai mult decat ai dat pe ceas!
Succes!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Foarte corecte cele spuse de colegi. As veni cu o completare: un ceasornicar cat de cat priceput poate sa puna bratara sau curea la ceas. Ceasornicarul meu a facut cateva interventii reusite la brararile ceasurilor de dama (mult mai sofisticate si mai pretentioase). Totul este sa fie dotat cu rabdare, sa nu converteasca timpul in bani.
Am avut mai multe ceasuri mega-quartz de la Omega. Conteaza mult si starea carcasei in spate (am avut 2 modele cu probleme de coroziune a inoxului), originalitatea capacului, etc.
Am avut mai multe ceasuri mega-quartz de la Omega. Conteaza mult si starea carcasei in spate (am avut 2 modele cu probleme de coroziune a inoxului), originalitatea capacului, etc.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
- gherghin nicolae
- Moderator
Ceasul este interesant . Mecanismul de asemenea. Pot sa va spun ca are o particularitate . Pe mijlocul coronitei are un buton care se apasa cu un ac. Astfel tinut apasat , secundarul se misca liniar , pina cind se ajunge la fixarea ceasului . Deci coronita nu se extrage doar pentru fixarea datei .
Sigur ca merita suma pe care ati scris-o . Bratara de metal nu cred ca ar putea fi o problema pentru un ceasornicar sa adapteze o alta comuna. Faptul ca distanta intre telescoape este mai mica nu poate fi un mare impediment . Telescoape se gasesc.
Bratara din metal originala , asa este , poate fi si ea scumpa ...
Sigur ca merita suma pe care ati scris-o . Bratara de metal nu cred ca ar putea fi o problema pentru un ceasornicar sa adapteze o alta comuna. Faptul ca distanta intre telescoape este mai mica nu poate fi un mare impediment . Telescoape se gasesc.
Bratara din metal originala , asa este , poate fi si ea scumpa ...
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
va multumesc tuturor care mi`ati scris cate una alta , pana la urma l`am cumparat ,sper sa fiu multumit de el .
am pus poze si cu capacul si cu mecanismuladichis scrie:va multumesc tuturor care mi`ati scris cate una alta , pana la urma l`am cumparat ,sper sa fiu multumit de el .

-
valentin1234
Bravo adichis, ai avut noroc! Sa-l stapanesti sanatos!
Acuma......urrrrrrgent cu el la revizie pentru ca urmele de
oxidare nu se vor curata singure!
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
sa inteleg Valentin ca am facut o afacere buna ? multi au fost rezervati in pareri pt. ca este quartz...cer pareri pt. ca nu sunt ceasornicar ,sunt doar un pasionat de asa cevavalentin1234 scrie:Bravo adichis, ai avut noroc! Sa-l stapanesti sanatos!
-
valentin1234
Da, foarte buna afacere! Toata lumea a fost rezervata si pentru
ca initial nu ai postat poze cu mecanismul si am vorbit pe banii tai
......presupunand ca inauntru e ce trebuie!
Ca sa te bucuri de el insa, trebuie urgent dus la un ceasornicar!
ca initial nu ai postat poze cu mecanismul si am vorbit pe banii tai
......presupunand ca inauntru e ce trebuie!
Ca sa te bucuri de el insa, trebuie urgent dus la un ceasornicar!
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Pretul merge.
Fa ce ti-a spus colegul valentin1234. Trebuie urgent oprit fenomenul de verde-gris si probabil garnitura noua si etansat geamul, coronita... cred ca altfel nu se explica oxidarea aia.
Sa-l stapanesti sanatos, arata bine.
Fa ce ti-a spus colegul valentin1234. Trebuie urgent oprit fenomenul de verde-gris si probabil garnitura noua si etansat geamul, coronita... cred ca altfel nu se explica oxidarea aia.
Sa-l stapanesti sanatos, arata bine.
- andrei12345
Oxidarea ar trebuie sa fie de la baterie iar garnitura de la capac este noua...cred eu.