Cadranul este rescris?
Cadranul este rescris?
Voi ce parere aveti? Cadranul acestui ceas este original sau rescris?
http://ceasuridemana.ro/universal-genev ... 80166.html
http://ceasuridemana.ro/universal-genev ... 80166.html
Ceasoholic
- gherghin nicolae
- Moderator
Re: Cadranul este rescris?
Eu cred că-i rescris.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- timetwister
Eu cred ca nu este rescris si cred ca este intr-o stare foarte buna stiind problemele existente la stratul de protectie pentru aceste cadrane. De vina este si bezelul.
Cu respect
Cu respect
Parerea mea e ca e rescris. Uitati-va la inegalitatea dintre cifrele din cadranul mic de la ora 6. 12 e mai mare decat 11...8 e mai gros ca restul...si mai sunt diferente subtile de genul asta. Asta e parerea mea...
La prima vedere am fost si eu tentat sa spun ca nu este rescris, cunoscand problemele pe care le au aceste cadrane.
Dupa care, analizand cifrele am observat discrepante mari in modul cum sunt scrise.
Dupa care, analizand cifrele am observat discrepante mari in modul cum sunt scrise.
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Nici eu nu cred ca este rescris. La subcadranul de la ora 6 cred ca este iluzie optica datorata pozei slabe calitativ( lumina, unghi usor oblic,posibil plexi nedegresat)
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
De acord, ate14. Am cautat si eu imagini cu alte aero-compaxuri...totusi au cifrele "crisp", nu asa...Uitati-va la alta chestie, la tachymetru...distanta intre "500" si punctul de sub el...si 400 si punctul de sub el...si mai sunt si altele...pur si simplu nu se aliniaza corect, eu zic ca nu e iluzie optica...La ora 10 1 e mai inalt decat 0, ca 0 se vede unde se termina...pot gasi multe din astea.
Cred ca este original, cirele asa erau scrise mai ciudat; au fost multe variatii de Aero-compax, este ciudat faptul ca ceasul unui pilot nu are elemente fosforescente, au macar cifrele sau limbile fosforescente sau in unele cazuri ambele cu fosfor.
Mai jos un ceas identic, doar ca limbile sunt cu fosfor:

Mai jos un ceas identic, doar ca limbile sunt cu fosfor:

danny,
ce parere ai, cadranul este rescris partial sau total?
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
emilmaga, exact la imaginea pe care ai postat-o tu ma uitam eu acu, ca am gasit-o pe net...intr-adevar, are tot cifrele un pic ciudate...nu stiu ce sa mai zic...Bun, acu de ce unele sunt perfecte si altele nu?...Eu m-am debusolat 
- gherghin nicolae
- Moderator
Posibil sa fie si cum scrie Gabi1 , rescris partial. Am avut asa ceva , desigur alt tip de cadran si am cautat mult unul nou.
Al meu era diferit putin fata de asta .

Mie nu-mi pare in regula nici scrisul Universal Geneve si Aerocompax
Al meu era diferit putin fata de asta .

Mie nu-mi pare in regula nici scrisul Universal Geneve si Aerocompax
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Greu de gasit cadrane la piesele astea "grele"....de multe ori nici la doxa nu gasesti cadran, d-apai la U.G....
- gherghin nicolae
- Moderator
Asa este .
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
gherghin nicolae scrie:Posibil sa fie si cum scrie Gabi1 , rescris partial.
Gabi1 scrie:Nici eu nu cred ca este rescris. La subcadranul de la ora 6 cred ca este iluzie optica datorata pozei slabe calitativ( lumina, unghi usor oblic,posibil plexi nedegresat)
Recunosc, intrebarea era retorica...Gabi1 scrie:danny,