Buna ziua,
Am niste ceasuri despre care nu stiu prea multe. Va rog sa ma ajutati cu mai multe informatii, posibil valoare. Multumesc mult
Cum pot sa adaug poze?
Identificare Ceasuri
Re: IDENTIFICARE CEASURI
multumesc.
Mai jos si poze:

Mai jos si poze:

Re: Identificare Ceasuri
Postati poze si cu mecanismele ceasurilor.
Pendula este cu mecanism Hamburg.
Al doilea ceas este tip pusculita?
Pendula este cu mecanism Hamburg.
Al doilea ceas este tip pusculita?
Multumesc pentru info.
Pentru pendula dupa parerea dumneavoastra, cat ar valora?
Cu stima,
Pentru pendula dupa parerea dumneavoastra, cat ar valora?
Cu stima,
-
Alexvintage
Dupa parerea noastra................................................nu facem evaluari.
-
abarth_mcm
Nu f mult. Mai degraba destul de putin. Nu cred ca e nevoie de o suma, probabil iti poti da si singur seama.
Motivele?
-cadran mult prea imbatranit care necesita obligatoriu schimbare, carcasa incompleta ( ii lipseste partea de sus) si destul de uzata. (depinde cat de mult e afectat lemnul pt a vedea daca se merita sau refacerea carcasei: eu am intalnit astfel de carcase dinc ar enu am putu recupera nimic pt ca nu ii puteam da deloc un bait ok fiind prea afectat lemnul ! sau am vut surprize cand a iesit f bine lemnul)
in orice caz, pendula pare a avea probabil arcuri bagate in caseta cu mecanism ok ceea ce ii aduce totusi un plus !
Daca si functioneaza si bate corespunzator, e si mai bine !
Motivele?
-cadran mult prea imbatranit care necesita obligatoriu schimbare, carcasa incompleta ( ii lipseste partea de sus) si destul de uzata. (depinde cat de mult e afectat lemnul pt a vedea daca se merita sau refacerea carcasei: eu am intalnit astfel de carcase dinc ar enu am putu recupera nimic pt ca nu ii puteam da deloc un bait ok fiind prea afectat lemnul ! sau am vut surprize cand a iesit f bine lemnul)
in orice caz, pendula pare a avea probabil arcuri bagate in caseta cu mecanism ok ceea ce ii aduce totusi un plus !
Daca si functioneaza si bate corespunzator, e si mai bine !