Donez aceste 3 ceasuri

Donatii ceasuri accesorii cataloage.
nicola56

Re: Donez aceste 3 ceasuri

Mesaj de nicola56 »

Ati spus ca aveti un Q&Q pentru costum, va pot trimite acest fratior , are 38mm. fara coronita, functional, o sai pun duminica o baterie, in cazul ca va place astept sami trimiteti adresa,
si vil pot pune marti cu posta.
Toata stima.

Imagine
Imagine
Imagine
Dragos M

Mesaj de Dragos M »

Gabriel_68 scrie:Nu te supara , cand cineva doneaza iar altcineva accepta rezulta ca undeva este vreun " cerut de pomana " ?! Chiar nu inteleg aluzia ta ?! Eu ma refeream daca cineva are vreun ceas disponibil si nu- l mai foloseste ! Poate altcineva il accepta , il foloseste si il intretine cu placere ! Unde vezi vreo greseala ?!
Daca vrea cineva sa doneze un ceas o sa puna anunt, iar cei interesati o sa il contacteze. Dvs. ati facut tocmai invers. In fine, vad ca obiecticul a fost atins. Sa va bucurati de el!
nicola56

Mesaj de nicola56 »

Buna seara, suntem la rublica -Donatii, pentru mine a dona, a face cadou sau a oferii unei
persoane un obiect anume, sincer eu ma simt foarte bine si totodata foarte linistit.
DragosM rugamintea mea este de ami trimite adresa ta pentru ati oferi sau dona un
ceas, cu rugamintea de a specifica, quartz sau mecanic, este placerea mea pe care
cred si chiar sunt convins ca nu o poti refuza, astept adresa.
Toata stima.
Nicola56.
Dragos M

Mesaj de Dragos M »

Multumesc frumos, insa sunt convins ca un alt coleg ar aprecia mai mult gestul. Eu am deja cateva ceasuri, mai bine sa ajunga la cineva care are nevoie. :)
Gabriel_68

Mesaj de Gabriel_68 »

@Dragos M , ai auzit vreodata sintagma " cine-ntreaba , nu greseste " ?! Multumesc fumos domnule @nicola56 , ceasul este foarte frumos , , am sa va transmit datele mele . Multa sanatate ! Doamne ajuta !
" Esti stapanul a ceea ce nu spui si sclavul a ceea ce vorbesti " . Sigmung Freud .
Baroc

Mesaj de Baroc »

Nu as fi vrut sa intervin , dar nu ma pot abtine . Gestul dlui.Nicola56 e de salutat si admirat , insa colegul de forum Gabriel_68 se incadreaza , din nefericire, in expresia " a umbla dupa pomana " . Cu scuzele de rigoare , dar sunteti usor penibil . Nu voi intra in polemica cu dvoastra . , pt. ca " mai departe scrie-n carte "...
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Gata. Se inchide.
Cine are de donat ceva, deschide un topic nou.
Cine cerseste vre-un ceas, din nou, topic nou .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Încuiat