Donez ceas
Donatie ceas sovietic
Buna dimineata,
Sunt pasionat de aceste ceasuri vechi, sovietice mecanice dar din pacate nu pot sa imi achizitionez unul acum.
Este cineva care nu se foloseste de un astfel de ceas sau este cineva care doneaza un astfel de ceas functional?
Va multumesc!
Sunt pasionat de aceste ceasuri vechi, sovietice mecanice dar din pacate nu pot sa imi achizitionez unul acum.
Este cineva care nu se foloseste de un astfel de ceas sau este cineva care doneaza un astfel de ceas functional?
Va multumesc!
Re: Donatie ceas sovietic
Trimitetimi adresa si maine va pun cu posta aceste 4 ceasuri, toate sunt functionale.
Toata stima.

Toata stima.

Frumos gest!
Felicitari dl. Nicola. Foarte frumos!
Spuneti ca sunteti pasionat de ceasuri Rusesti dar de 3 zile nu vad sa va uitati la anuntul pus,
ami pare rau dar trebuie sa le ia alta ( alte ) persoane, eu maine dimineata am mai multe
colete de dus la posta, dar va promit ca totusi un alt ceas rusesc vil dau in momentul cand veti intra
la aceasta rublica ( Donatii ) ca sa mai si glumim....ati vazut ca la jocul Super-Bingo nu ai raspuns
la telefon ati pierdut premiul dar totusi primiti unul de consolare, in cazul dv-stra un alt ceas.
Din acest moment ceasurile sunt disponibile pentru donatie.
Toata stima.
ami pare rau dar trebuie sa le ia alta ( alte ) persoane, eu maine dimineata am mai multe
colete de dus la posta, dar va promit ca totusi un alt ceas rusesc vil dau in momentul cand veti intra
la aceasta rublica ( Donatii ) ca sa mai si glumim....ati vazut ca la jocul Super-Bingo nu ai raspuns
la telefon ati pierdut premiul dar totusi primiti unul de consolare, in cazul dv-stra un alt ceas.
Toata stima.
Buna dimineata!
Domnule Nicola, daca mai este valabil anuntul dumneavoastra, ma inscriu.
Va multumesc!
Domnule Nicola, daca mai este valabil anuntul dumneavoastra, ma inscriu.
Va multumesc!
Cum este corect, primul sosit, primul servit, maine le pun cu posta.
Stima.
Stima.
Buna ziua!
Domnule Nicola, am primit cele sapte ceasuri.
Va multumesc!
Cu stima,
Romulus
Domnule Nicola, am primit cele sapte ceasuri.
Va multumesc!
Cu stima,
Romulus
Mai rar un om ca dumneavoastra...!Felicitari!nicola56 scrie:Spuneti ca sunteti pasionat de ceasuri Rusesti dar de 3 zile nu vad sa va uitati la anuntul pus,
Toata stima.
Imi pare rau, nu am avut acces la internet, asta este, greseala mea.
Va multumesc foarte frumos oricum pentru gest!
Va multumesc foarte frumos oricum pentru gest!
Donez ceas
Buna seara, d-le Cas vam promis un ceas in momentul cand veti intra pe sait la
rublica donatii, astept adresa dv-stra pentru a va trimite acest ceas, este functional
dar o revizie este bine venita, o sai pun si o curea.
.

rublica donatii, astept adresa dv-stra pentru a va trimite acest ceas, este functional
dar o revizie este bine venita, o sai pun si o curea.
.

Re: Donez ceas
V-am trimis! Multumesc!
@
Pobeda cel de jos mi se pare super!
@
Pobeda cel de jos mi se pare super!
Re: Donez ceas
Ok, marti dimineata vil pun cu posta.
Toata stima.
Toata stima.