Doresc sa va prezint un antreprenor roman care a creat o editie limita de ceasuri cu un design exceptional si o configuratie excelenta la un pret foarte bun.
Ceasurile le gasiti aici https://draco-london.com/collections/awakening
Astept de la voi pareri si impresii despre aceste ceasuri.

Draco - Chronograph Awakening Editie Limitata
- 
				frankdragan
Re: Draco - Chronograph Awakening Editie Limitata
Din cate imi dau seama este un ceas cu un mecanism quartz,din seria VK xxSII-care este de la Epson,nu Seiko,un mecanism destul de slab-daca nu am dreptate imi cer scuze si pot fi corectat.
Deci,nu imi spune nimic in afara de faptul ca s-a folosit de un nume cu o anumita conotatie.In rest.....mai nimic.

Deci,nu imi spune nimic in afara de faptul ca s-a folosit de un nume cu o anumita conotatie.In rest.....mai nimic.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
- 
				frankdragan
Re: Draco - Chronograph Awakening Editie Limitata
Acelasi mecanism il folosesc cei de la Stemata in ceasul Quantum Racer la un pret mult mai mare.
Daca ne uitam la specificatii sunt cam la fel: Otel 316L, geam saphire cu antireflex, rezistent la apa 10 atm, mecanism VK63 de la Seiko (cel putin asa sustin si Stemata si Draco), cutie de livrare din lemn cu logo-ul brandului, etc. E adevarat cei de la Stemata au alte bratari dar parerea mea ca un pret undeva in jurul a 3000 de lei cat cer cei de la Stemata este mult prea mare pentru o astfel de configuratie.
Eu chiar am achizitionat un ceas de la Draco si sunt foarte placut surprins de calitatea finisajelor si de cum arata pe mana. Mie sincer mi se pare mult mai aproape de adevar pretul cerut de Draco pe ceas si au un design mult mai ok. E parerea mea, poate sunt subiectiv.

Daca ne uitam la specificatii sunt cam la fel: Otel 316L, geam saphire cu antireflex, rezistent la apa 10 atm, mecanism VK63 de la Seiko (cel putin asa sustin si Stemata si Draco), cutie de livrare din lemn cu logo-ul brandului, etc. E adevarat cei de la Stemata au alte bratari dar parerea mea ca un pret undeva in jurul a 3000 de lei cat cer cei de la Stemata este mult prea mare pentru o astfel de configuratie.
Eu chiar am achizitionat un ceas de la Draco si sunt foarte placut surprins de calitatea finisajelor si de cum arata pe mana. Mie sincer mi se pare mult mai aproape de adevar pretul cerut de Draco pe ceas si au un design mult mai ok. E parerea mea, poate sunt subiectiv.