proiect Cronicar | 00/10
Re: proiect Cronicar | 00/10
Trist,foarte trist...vor fi din pacate doar 10
Este totusi o editie limitata.
Ceasul este absolut superb,si este o imagine in care sta alaturi de Stowa ,nu este cu nimic mai prejos.
Felicitari Montana
Este totusi o editie limitata.
Ceasul este absolut superb,si este o imagine in care sta alaturi de Stowa ,nu este cu nimic mai prejos.
Felicitari Montana
Foarte frumos.O suma finala se stie?Pt. ce-i ce vor ceasul?
Se poate afla ce mecanism are?Spre rusinea mea nu stiu .
Se poate afla ce mecanism are?Spre rusinea mea nu stiu .
TERRA !! ENTITATE VIE. SALVATI-O
Asta va fi un altfel de "10 pentru Romania!"
Din cate am inteles (si vazut) de la Catalin, este echipat cu ETA 2824. Sper sa nu gresesc.
Din cate am inteles (si vazut) de la Catalin, este echipat cu ETA 2824. Sper sa nu gresesc.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Este Eta 2824 si e asa cum trebuie.
Nu am avut din pacate rabdare si fara sa cer permisunea lui Bograd(sper sa ma inteleaga) folosesc o imagine TARE(repet credit 100% Bograd).
Cronicar alaturi de Stowa,cu siguranta fara pic de rusine .....
De acum il veti recunoaste(sper
) si probabil imi veti da dreptate.
Felicitari Montana

Nu am avut din pacate rabdare si fara sa cer permisunea lui Bograd(sper sa ma inteleaga) folosesc o imagine TARE(repet credit 100% Bograd).
Cronicar alaturi de Stowa,cu siguranta fara pic de rusine .....
De acum il veti recunoaste(sper
Felicitari Montana

Multumesc Lucian, dar n-am facut eu poza respectiva
Poate priam, zaytsuca sua galaxy
Poate priam, zaytsuca sua galaxy
Idem si eu....bbcbbc scrie:Felicitari Catalin.Excelenta realizare.Un pic dezamagit ca vor fi doar 10 si un pic invidios pe cei 10 care il vor avea,dar iti respectam optiunile si iti admiram munca si perseverenta.Inca o data felicitari!
PS: Catalin a facut si calendarele (exceptionale !) ....tot in editie limitata ... de 50 ex.
Homo suus fortuna faber est.
Multumesc mult pentru toate cuvintele voastre!
Voi da detalii despre ceas (asa este; are ETA 2824) in zilele urmatoare inclusiv ceva elemente de cost al acestuia.
Nu se pune problema in a vinde asa ceva; nu sunt pregatit pentru o astfel de etapa!
Daca in afara acestor 10/10 (lista inchisa) va mai exista un alt proiect voi decide in aprilie.
Multumesc inca odata; aprecierile si comentariile voastre conteaza!
Important: agendele si calendarele (LE) au fost facute de Claudiu (ajutat si de Edi pentru partea de calendare) cu un important efort.
Eu n-am avut nici un merit ci doar bucuria de a primi si eu un set! Multumim!
Voi da detalii despre ceas (asa este; are ETA 2824) in zilele urmatoare inclusiv ceva elemente de cost al acestuia.
Nu se pune problema in a vinde asa ceva; nu sunt pregatit pentru o astfel de etapa!
Daca in afara acestor 10/10 (lista inchisa) va mai exista un alt proiect voi decide in aprilie.
Important: agendele si calendarele (LE) au fost facute de Claudiu (ajutat si de Edi pentru partea de calendare) cu un important efort.
Citez din Rica Venturiano : "Scuzatzi, pardon , bonsoir !"montana scrie:Multumesc mult pentru toate cuvintele voastre!
Ref. Calendare LE......Mea culpa.... a fost prea frumos si scurt !
Milioane de scuze lui iEdi si lui Claudiu !
Ma tenteaza si pe mine un CRONICAR.Binenteles daca o sa mai fie disponibil cindva,cumva......
E de nota 10 pt.alti 10.
FELICITARI !! Si la mai multe .
E de nota 10 pt.alti 10.
FELICITARI !! Si la mai multe .
TERRA !! ENTITATE VIE. SALVATI-O
In primul rand tin si eu sa te felicit Catalin pentru aceasta realizare.
Iar referitor la citatul de mai jos eu cred ca acesta este doar inceputul.
Iar referitor la citatul de mai jos eu cred ca acesta este doar inceputul.
montana scrie: Daca in afara acestor 10/10 (lista inchisa) va mai exista un alt proiect voi decide in aprilie.
- calin gabi
Vrem si noi!,vrem si noi! mai aproba o serie si faci inscrieri ca pe vremurile noastre anii 80' cind luam t.v color si Dacia si ce mult ne mai bucuram mai tineti minte?
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
A fost finalizata si partea de proiectare a electrozilor cu care se va face inscriptionarea capacului.
Sper ca weekendul viitor sa va pot prezenta si primele capace inscriptionate!
- - - - - - - - -

Sper ca weekendul viitor sa va pot prezenta si primele capace inscriptionate!
- - - - - - - - -

Superb! Arata extrem de bine, totul!
Sincere felicitari si marturisesc ca sunt gelos pe cei ce il vor purta !
Poate reusiti o fotografie cu cele 10 incheieturi pe care vor sta, cred ca ar fi interesant!
Sincere felicitari si marturisesc ca sunt gelos pe cei ce il vor purta !
Poate reusiti o fotografie cu cele 10 incheieturi pe care vor sta, cred ca ar fi interesant!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
Catalinee...ne-ai lasat ca la fotograf....(cu ochii-n soare si cu gura cascata !)
Felicitari ....!
Felicitari ....!
superb. inca o data, superb. ca sa ma aliniez si eu altora... vreu si eu unul...