Orient vs. Claude Bernard

Ceasuri Elvetiene - Swiss Made
Clipper

Re: Orient vs. Claude Bernard

Mesaj de Clipper »

Ideea de a nu purta ceas de "100 milioane" in metrou e cel putin hilara, mai ales ca majoritatea oamenilor din ziua de azi nu mai pun niciun pret pe ceas ca instrument de indicat timpul, nu prea va observa nimeni ca ai ceva la mana, iar daca vreun necunoscut va observa ca ai vreun Rolex, probabil ca va crede ca e fake. Daca esti un om modest si apreciezi valoarea banului si a muncii, de ce sa nu iei un ceas interesant *pentru tine* in primul si in primul rand, din prima?

Tissot de exemplu mi se pare ca e prezent pe toate gardurile, in Romania cred ca mai tare epatezi cu un Tissot, fata de un Omega :lol:
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Special K House scrie: Eu caut simplitate, nu 100 de functii, nici marci de renume, tocmai d-aia oscilez intre doxa si tissot. Cineva foarte apropiat mie mi-a spus in felul urmator, eu avand de abia 22 de ani , ca sunt inca prea tanar pentru asa firme de renume, respectiv pentru un ceas automat si m-a sfatuit sa-mi gasesc la un dealer autorizat ori o doxa, ori un tissot pe quartz ca si ceas elegant, cat pentru un ceas sport mi-a recomandat casio g-shock pe baterie solara. Aceea persoana mi-a zis ca trebuie sa mai "copilaresc" putin cu aceste doua ceasuri si in moemntul in care schimb job-ul, respectiv inaintez in varsta imi va pune l-a dispozitie la alegere ce ceas vreau si sincernu as alege nici una din bradurile enumerate de tine, as alege mai repede ceva de la u-boat, baume&mercier, longiness, perrelet sau omega speedmaster.
Pe cuvant ca uneori citesc si ma minunez.... :|
Daca tot vrei ceas si ai bani "fara numar" cumpara ce-ti place, nu te opri la b&b sau la opiniile unori tastangii de pe un forum...cauta, citeste, incearca si FA CE VREI TU, nu ce spun altii!
vizitator

Mesaj de vizitator »

Apropos de Tissot, eu am cumparat acest Tissot Tclassic in anul 2007, si sunt supermultumit de el. De la revelion pana azi a avut eroare 5 secunde (comparat cu oraexacta.net), si a functionat ireprosabil. Este un ceas clasic si elegant, care poate fi asortat la stofa sau smart casual (exclus adidasi, papuci, slapi, maieu, bermude).
Singurul inconvenient este ca e prea mic, are doar 34 mm. Fata de Orentul acela cu diametru de 42,5mm, va parea un pigmeu.
In Spania l-am cumparat cu 100 euro, in Romanie era vreo 600 ron.
http://www.tissotwatches.com/products/t ... 42113.html
Special K House

Mesaj de Special K House »

xxxbanxxx scrie:
Special K House scrie: Eu caut simplitate, nu 100 de functii, nici marci de renume, tocmai d-aia oscilez intre doxa si tissot. Cineva foarte apropiat mie mi-a spus in felul urmator, eu avand de abia 22 de ani , ca sunt inca prea tanar pentru asa firme de renume, respectiv pentru un ceas automat si m-a sfatuit sa-mi gasesc la un dealer autorizat ori o doxa, ori un tissot pe quartz ca si ceas elegant, cat pentru un ceas sport mi-a recomandat casio g-shock pe baterie solara. Aceea persoana mi-a zis ca trebuie sa mai "copilaresc" putin cu aceste doua ceasuri si in moemntul in care schimb job-ul, respectiv inaintez in varsta imi va pune l-a dispozitie la alegere ce ceas vreau si sincernu as alege nici una din bradurile enumerate de tine, as alege mai repede ceva de la u-boat, baume&mercier, longiness, perrelet sau omega speedmaster.
Pe cuvant ca uneori citesc si ma minunez.... :|
Daca tot vrei ceas si ai bani "fara numar" cumpara ce-ti place, nu te opri la b&b sau la opiniile unori tastangii de pe un forum...cauta, citeste, incearca si FA CE VREI TU, nu ce spun altii!
xxbanxx printre acesti tanstangii se intampla mai gasesti si ceasornicari priceputi, persoane care se pricep cat de cat la ceasuri si cu gusturi bune, intreb tocmai pentru ca nu ma grabesc si-mi pot lua orice, iar un ceas automat trebuie ales foarte bine pentru ca de principiu cu ala trebuie sa mori la mana, ca sa zic asa. Am fost sfatuit de cineva apropiat cum am raspuns anterior si mai "copilaresc" putin cu niste quartz-uri, iar in momentul cand voi schimba job-ul si voi inainta in varsta voi face trecerea spre un automat traznet. De asemenea l-am abordat si pe claudiu in privat si i-am cerut parerea.
Special K House

Mesaj de Special K House »

vizitator scrie:Apropos de Tissot, eu am cumparat acest Tissot Tclassic in anul 2007, si sunt supermultumit de el. De la revelion pana azi a avut eroare 5 secunde (comparat cu oraexacta.net), si a functionat ireprosabil. Este un ceas clasic si elegant, care poate fi asortat la stofa sau smart casual (exclus adidasi, papuci, slapi, maieu, bermude).
Singurul inconvenient este ca e prea mic, are doar 34 mm. Fata de Orentul acela cu diametru de 42,5mm, va parea un pigmeu.

Mersi vizitator de recomandare, arata foaarte bine si are si un pret destul de ok. Daca il gasesc aici la vreun dealer autorizat il cumpar, e exactr ce vreau, simplitate si eleganta in acelasi timp. Oricum trebuie sa ma hotarasc spre ce inclina balanta, daca spre doxa sau tissot.
Bogdan11

Mesaj de Bogdan11 »

Nu te grabi sa-ti iei quartz...
Mai asteapta si mai citeste forumul...
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
theidle86

Mesaj de theidle86 »

vizitator scrie:Apropos de Tissot, eu am cumparat acest Tissot Tclassic in anul 2007, si sunt supermultumit de el. De la revelion pana azi a avut eroare 5 secunde (comparat cu oraexacta.net), si a functionat ireprosabil. Este un ceas clasic si elegant, care poate fi asortat la stofa sau smart casual (exclus adidasi, papuci, slapi, maieu, bermude).
Boss :)) E QUARTZ! :) ce conteaza ca are doar 5 secunde diferenta daca e quartz?
xxxbanxxx

Mesaj de xxxbanxxx »

Special K House scrie: xxbanxx printre acesti tanstangii se intampla mai gasesti si ceasornicari priceputi, persoane care se pricep cat de cat la ceasuri si cu gusturi bune, intreb tocmai pentru ca nu ma grabesc si-mi pot lua orice, iar un ceas automat trebuie ales foarte bine pentru ca de principiu cu ala trebuie sa mori la mana, ca sa zic asa. Am fost sfatuit de cineva apropiat cum am raspuns anterior si mai "copilaresc" putin cu niste quartz-uri, iar in momentul cand voi schimba job-ul si voi inainta in varsta voi face trecerea spre un automat traznet. De asemenea l-am abordat si pe claudiu in privat si i-am cerut parerea.
Știi ceva? Fa ce vrei....
Ca idee: am ani buni de trecut prin ceasuri și am avut sute.... de la poljot la patek. De toate. Nu există: sunt prea mic, tânăr și prost ca sa mi iau un ceas calumea. Nu e ca și dum ai pilota avioane și sa începi cu cele de agrement ca sa termini cu cele de linie.
Ceasul îl iei și l pui la mâna, din când în când te uiți la el sa vezi cât e ora. Punct!

Deja am scris prea mult și am senzația că nu prea pricepi de tot insiști pe unele aspecte.
Ps: idea ca poți sa ți iei ce vrei e cam. .... nu știu cine te crede ca poți lua orice dar vrei u boat....
Scrie răspuns