Buna ziua!
As dori sa cumpar acest ceas de pe Chrono24: https://www.chrono24.ro/revuethommen/xl ... 997556.htm
Ce parere aveti merita? Va multumesc anticipat.
Revue Thommen XL Diver
Re: Revue Thommen XL Diver
Atunci caut unul cu ETA.Ce parere aveti despre Chrono24 a cumparat cineva de aici?
Eu am cumparat, insa intrebarea e pusa incomplet, e ca si cum ai intreba daca a cumparat cineva de pe olx. Fiind un site care este o platforma de vanzare inseamna ca trebuie sa alegi cu atentie un vanzator care sa aiba cat mai multe calificative si o oferta buna de ceasuri, rulaj mare, unii vanzatori sunt dealers autorizati altii piata gri.
Eu unul am cumparat si totul a decurs ok, livrare cam in 2-3 saptamani maxim din UE.
Intai verifici vanzatorul, sa aiba ceva vechime si review-uri bune, deci sa fie de incredere, apoi poti face o propunere de pret, dar rezonabila si nu cu mult sub pretul afisat (caci Chrono24 nu e OLX...) si va considera ca iti bati joc de el...
Iti faci cont pe Chrono24, cont PayPal, intri in conversatie si mai ceri poze detaliate daca e cazul.
Intai platesti, apoi iti trimite ceasul cand vede banii in cont, aproximativ in 2 zile lucratoare, cu AWB sau nu, in functie de cum stabiliti curieratul.
Spor!
Intai verifici vanzatorul, sa aiba ceva vechime si review-uri bune, deci sa fie de incredere, apoi poti face o propunere de pret, dar rezonabila si nu cu mult sub pretul afisat (caci Chrono24 nu e OLX...) si va considera ca iti bati joc de el...
Iti faci cont pe Chrono24, cont PayPal, intri in conversatie si mai ceri poze detaliate daca e cazul.
Intai platesti, apoi iti trimite ceasul cand vede banii in cont, aproximativ in 2 zile lucratoare, cu AWB sau nu, in functie de cum stabiliti curieratul.
Spor!
Va multumesc pt. raspunsuri.Cred ca il voi alege pe cel cu cadran verde.